#WeSupportBritney

Älskade Britney Spears ♥

Yes, som rubriken lyder så stödjer/backar vi upp Britney. Jag gör det i alla fall. Hon har fått ställa in sin show "Britney: Domination" i Las Vegas på obestämd tid, för att hon ska ta hand om sin sjuka pappa som höll på att dö av en sprucken tjocktarm.

Britney säger att familjen går först och att hon kommer att sakna fansen som sett fram emot att få träffa. ”För ett par månader sedan lades min pappa in på sjukhus och var nära att dö. Vi är tacksamma att han klarade sig ur det levande, men han har fortfarande en lång väg framför sig. Jag har tagit det svåra beslutet att fokusera på familjen just nu. Jag hoppas ni har förståelse”, skriver hon. på Instagram.

Enligt Variety är det oklart om showen kommer att skjutas upp till ett senare tillfälle. Den skulle ha haft premiär i februari.

Men att ställa in showen var inget lätt beslut.

"Tack till alla mina fans för all kärlek och support. Jag ber om ursäkt för eventuella besvär som detta kan ha orsakat och jag ser fram emot att snart vara tillbaka på scenen", avslutar Britney.

Jag själv kommer att finnas för Britney, oavsett vad. Hon är en stor idol för mig och jag tycker mycket om hennes musik och lyssnar på den då och då, men inte varje dag som förr. Hon är sjukt bra och jag älskar henne.

Om någon säger eller skriver någonting elakt om Britney till mig, då kommer jag säga ifrån och det på riktigt. Vad som nu är riktigt vet jag inte, men jag säger ifrån utifrån mig själv och mina erfarenheter.

Britney har inte haft det lätt genom åren, så att stötta henne nu i det här, det är bara en självklarhet tycker jag.

#wesupportbritney Ja, det gör vi. Kom igen du också och ge henne support.

  • Tips
  • 109 visningar

Gillar

Kommentarer