Vitast på stranden ✔

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att du har en fin dag. Det har jag haft hittills. Här kommer en liten uppdatering från stranden.

Jag sitter just nu på en klippa vid stranden och såg för en stund sedan hur några personer försöker få igång en båt. Det verkar gå riktigt bra ändå kan man säga. Det är en gummibåt, modell större med ratt och motor till. Ser härligt ut att åka i den, skulle jag ha velat göra om det inte vore för att jag blir sjösjuk av sådant.

Det är typ 22°C och fläktar så skönt från svala vindar. Vet inte direkt om jag vill bada, men det återstår att se senare. Just nu känns det inte som om jag skulle vilja. Är inte alls svettig eller varm någonstans.

Bilden på mig är en självis = selfie och blomman är en Tjärblomster (Viscaria vulgaris)

Köpte nya Foppatofflor igår (Crocs). De kallas Foppatofflor eftersom den föredetta hockeyspelaren Peter Forsberg gjort reklam för dessa här i Sverige. Du kan läsa hela historien bakom detta här.

Hoppas att du har en härlig dag, vad du än hittar på under dagen.

Vi hörs kanske senare igen.

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,

Jag är sjukt vit oxå men ändå vågar jag ha långkjol så benen syns lite hehe. Härliga naturbilder. Önskar man kunde komma ut till Natur nån gång i livshistorien. Jag mår illa av bilar och båtar och flygplan och tåg och liseberg med mera med mera 😟 Det suger. Kanske man kan träna bort det vad tror du ??. Foppatofflor är billigt i Maxi. Jag tänkte nästan köpa häromdagen typ. Jag har Fobi för dom. Jag har hört dom innehåller Cancerämnen 😟 .

nouw.com/fobibella
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hej det är inget fel att vara vit faktiskt, snarare tvärtom. Det betyder att man inte solat eller varit ute och fått i sig solens farliga strålar. I lagom mängd är det inte farligt. Härligt att naturbilderna gillas. Du får fråga någon om de kan följa dig till naturen, om du inte kan ta dig dit själv. Om det är flygrädsla du har, så går det att träna bort. Är det sjösjuka vet jag inte om det går att träna bort, men det gör det nog säkert. Man kan ju träna bort allt nu för tiden, så varför inte? Man kan ju få cancer av allt möjligt, inte bara de där skorna. Bara att andas kan ju för tusan göra dig sjuk, men jag Googlade och såg att de där äkta crocs var på tapeten med cancerämnen 2007. Skulle det vara cancerämnen i de nu för tiden, så skulle de nog inte få säljas. Jag tror inte det är cancerämnen i de nu för tiden.

nouw.com/mynameisjossan