Vill ha kontakt igen

De där personerna som jag skrev om förut har velat ha kontakt igen.

Det har bara varit undanflykter för att inte kunna träffas. Jag är ju här och du är ju där. Vi får ses någon dag framöver när du är ledig från jobbet och vi flyttat hem igen.

Som om jag skulle vilja träffas då. Nej, duger det inte ena gången, så duger det inte sedan heller. Jag är stenhård på detta, det ska inte bara vara på enas villkor. Man måste ge och ta, ifall man ska få någonting tillbaka när det väl gäller.

Har blivit kontaktat igår och i förrgår. Vilken tur att man kan koppla av från detta och slippa höras, eftersom det bara gäller... vad vet jag? Det gäller säkert ingenting viktigt. Jag är rädd för det.

Jag vet vilka jag kan lita på, som betyder någonting för mig. Ni andra kan dra, ni är inte värda någonting.

Ja, i alla fall... nu duger det för personerna att börja ta kontakt, när man inte själv ringer. Det är annars bara envägskommunikation från mitt håll. Alltid jag som står för att höra av mig hela tiden, vilket är helt sjukt dåligt.

När man plötsligt inte själv hör av sig vare dag, då ska personerna börja höra av sig. Jag säger då bara det... Duger det inte ena dagen, så duger det inte andra heller. Jag tänker inte ta det längre. Det är över och förbi.

Slutdiskuterat. Nu tänker jag bara befatta mig med folk som jag kan lita på, som ställer upp, förstår och är snälla mot mig som person, inte ser ner eller förstör.

Texten är min, bilden är lånad hos quotesgram.com

  • Tankar
  • 125 visningar

Gillar

Kommentarer