Vilken bloggportal är bättre?

Hallå där ute i den berömda holken. Jag har försökt leta efter en bloggportal som har som här, att man inte behöver kunna html, css osv för att kunna göra en snygg design till sin blogg, men har fastnat för Wordpress.

Jag vet att många kändisar och influencers, men även andra använder sig av Wordpess för att designa sina bloggar eller hemsidor. Nu vet jag inte vilket program det är bäst att designa i vad gäller Wordpress.

Jag skulle mer än gärna stanna kvar här på nouw om det inte vore för att vissa funktioner jag gillade som att kunna byta bakgrund eller ha genomskinlig bakgrund på headers har tagits bort. Jag trivs liksom här bland bloggvännerna och även bland er andra så klart.

Min fråga är om du tycker jag ska stanna här och fortsätta blogga här eller söka mig vidare? Vad är det värt i era ögon? Jag vill inte direkt sluta blogga, eftersom jag verkligen älskar att få dela med mig av både det ena och det andra i form av bild, men även genom text så klart.

Jag vill inte sluta blogga, men jag vill heller inte stanna kvar på denna bloggportal, om den inte ändras till hur den var förr. Nu känns det bara som att allt blir sämre och sämre vad gäller designen här.

Hoppas att du haft en fin dag med allt du tagit dig för. Ta hand om sig, så hörs vi snart igen.

  • Tankar

Gillar