Vet inte om jag orkar mer

Hallå i holken. Just nu vet jag inte om jag vill fortsätta blogga mer. Det är sjukt kul att blogga och jag tycker liksom att den där stunden jag får med bloggen är ovärderlig. Men det finns ju också någonting som gör att jag verkligen funderar på att sluta. Det handlar om att jag hade skrivit ett inlägg för en stund sedan (någon timma) och nu skulle jag gå in dit för att ändra ett ord som hade fallit bort. Jag insåg det när jag läste igenom.

Det som händer då när jag sparar inlägget igen, är att texten i rutan där jag hade ändrat försvann. All text alltså och det var då inte lite text heller. Det gick heller inte att skriva tillbaka texten eller klistra in texten som man kopierat och sparat. Jag vet inte vad som är fel. Jag förstår att det tydligen bara är jag som har detta problem. Ingen annan verkar ju ha det som ett problem eller ens reflektera över att det är så som jag har det.

I alla fall så har jag anmält detta till admin, så de får ta sig en rejäl titt på allt. Jag vill verkligen inte att texten ska försvinna när jag ändrat ord i en text som redan är publicerad. Jag tycker det är konstigt att det är så för just mig och ingen annan.

Kanske är dags att sätta punkt för mitt bloggande ändå eller vad tycker du? Jag har hållit på att blogga hos bloggsidor från 2007, det kanske inte är så dumt att se detta som ett tecken på ett avslut? Jag vill inte sluta och hoppas verkligen att jag slipper göra det. Ordnas inte detta, då ser jag ingen annan utväg.

Admin ska få tid på sig att se om det går att lösa först, innan jag ens tänker tanken. Jag får se hur jag gör. Jag älskar verkligen att blogga, men är orolig för att texten försvinner om jag skriver fler inlägg och behöver ändra stavfel mm efter publicering.

  • Tankar
  • 46 visningar

Gillar

Kommentarer