Veckan som gått

Hallå där ute i den berömda holken. Det är nu redan mitten av veckan, men det är så att jag har glömt bort att göra en lista med "veckan som gått" i flera veckor. Senast jag uppdaterade var vecka 8 och vi är inne i vecka 16 redan. Jag får ta och skärpa mig på den punkten och verkligen komma igång igen med denna kategori. Det såg ju så bra ut ett tag och sedan slarvade jag eller vad man säger och halkade efter någon månad. Ärligt så glömde jag bort det där med att göra en sådan lista varje vecka.

Borde egentligen få in det här som en rutin att köra regelbundet. Nu drar vi igång veckan som varit, istället för att se bakåt och rota i det.

Nässelfjäril - Aglais urticae

Veckans känsla: Det måste ha varit glädje vad jag minns, eftersom jag inte skriver upp mina känslor dag för dag, så har jag svårt att komma ihåg känslorna. Även känslan av vår, riktig vårkänsla liksom. Nu är våren här på riktigt, med allt vad det innebär av växter och djur som så sakta börjar vakna till liv igen.

Veckans bästa: Att få komma ut i naturen igen till mitt älskade Birstaberget (Skönviksberget) som jag vart till sedan barnsben. Det tråkiga är att det är så mycket avverkat där av stor skog, så man ser ut till motorvägen när man går på stigarna i skogen vid gamla elljusspåret. Inte alls kul.

Veckans längtan: Som förra gången, konstigt nog. Det är att få komma tillbaka till jobbet, måste bara vänta på att få min dos av vaccin. Vet dock inte när det kan bli aktuellt. Vad jag hört så är vi som jobbar inom LSS och daglig verksamhet näst på tur. Håller alla tummar att det inte är så långt borta.

Veckans godaste: Om jag ska vara ärlig, så är det ingenting jag har någon aning om. Jag har inte alls tänkt på det sådär och i efterhand kommer jag inte ihåg vad det kan vara för någonting heller.

Veckans se fram emot: Någonting som kommer att hända väldigt snart. Jag ser så fram emot det, men ingenting jag kommer att skriva mer om just nu.

Veckans mest likeade bild: Åter igen går jag in på instagram och väljer den bild som fick mest gillningar förra veckan. Den mest gillade bilden förra veckan på instagram är en bild på mig från toppen av "Skönviksberget/Birstaberget" i söndags.

Texten till bilden är: När man har gått i både snö och slask från SOK-stugan via gamla elljusspåret upp till toppen på Slalombacken, då är det skönt att få vila och ta igen sig med solen som värmer. +12°C just nu och vindstilla.

#bestofnouw #nouw_blogger #nouw2021 #bestofnouw2021

Gillar

Kommentarer