Veckan som gått

Hallå därute i den berömda holken. Nu har jag varit flitig med att göra en "veckan som gått" varje vecka. Jag har gjort en sådan "vecka 5", "vecka 6" och nu "vecka 7". Jag känner att jag är på rätt väg med dessa "veckan som gått".

Jag har inte satt något larm eller haft någon påminnelse någonstans, så att jag ska komma ihåg att skriva en "veckan som gått". Det har liksom fallit sig naturligt att göra en sådan ändå liksom.

Nu tycker jag vi kör igång och slutar skriva någonting som folk ändå inte vill eller av någon oklar anledning inte orkar läsa ändå.

Veckans känsla: Glädje och gemenskap. Det måste vara det bästa som kan ha hänt i veckan. Även om jag igår hade en känsla av att jag inte räcker till eller duger som jag är. Det går ju över ganska fort när jag får umgås med familjen och systerdottern, tack och lov.

Bild sedan i onsdags på båten Baltic Star, före detta Birger Jarl. Du kan läsa om det här.

Veckans bästa: Den resan som pappa och jag har bokat inom Sverige så klart. Vi ska nämligen här framöver resa till Konny i Kalvträsk, sitta i gömsle och se om vi kan fota kungsörn. Har varit där förr, men då inte fått tillfälle att fota någon örn, bara sett på håll och när den flög över taket på gömslet. Du hittar Konnys hemsida här.

Eftersom det är pandemi och även lättare för mig att orka med mig där ute, så är det bara jag och min pappa som ska umgås tillsammans utan några andra övriga gäster än Konny som håller i allt och kanske hans fru också, vem vet? Konny skjutsar oss till och från gömslet, ser till att vi får frukost och middag mm.

Veckans längtan: Det måste vara att få komma tillbaka till jobbet igen. Jag orkar inte längre sitta hemma inom 4 väggar. Har en jobbarkompis som jobbar i kyrkan som vaktmästare eller vad det är, hon har fått komma tillbaka till jobbet igen tisdagar och torsdagar. Önskar att vi alla andra snart också får komma åter till jobbet och inte bara hålla oss därifrån på grund av pandemin.

Vi kanske får vänta med att komma tillbaka, tills vi blivit vaccinerade? Jag vet inte, men det ska jag ta reda på. Om det inte är så, så är det som sagts att vi får börja jobba igen 1/3. Hoppas dock på det, för det är annars riktigt segt att bara gå hemma.

Veckans godaste: Den sushi jag åt i fredags. Det känns som så längesedan jag åt sushi och därför var det väl så dags nu. Det var ju supergott ju och väl värt.

Jag vet att det är dumt att äta scampi, men jag kan inte utesluta allt på sushin, eftersom det inte blir någonting kvar då. Jag byter ju ut crabsticksen eftersom jag inte alls tycker om dessa. Dåligt resonemang, jag vet. Ska ta bättre ansvar egentligen, men döm mig inte så hårt.

Här kan du läsa ett av mina äldre inlägg om varför man inte bör äta scampi. Skäms på mig som fortfarande väljer det till min sushi.

Veckans se fram emot: Nu ser jag fram emot tisdag den här veckan (vecka 8), eftersom jag ska träffa min bästa vän igen. Hon ska ta med sig smörgåsar till oss båda och te, så vi kan fika tillsammans i min kommun. På grund av pandemin och att hon är i riskgrupp, så får vi inte åka bil tillsammans. Därför kommer hon till mig, eftersom hon har både bil och körkort. Det blir enklast så, eftersom jag inte har någonting av det. Vi ska ses utomhus på behörigt avstånd naturligtvis.

Det ska bli så kul att ses igen, eftersom vi inte setts sedan i september. Vi har hörts på både telefon och meddelanden, men det är inte riktigt samma sak som att träffas ansikte mot ansikte.

Veckans mest likeade bild: Jag har inte lagt ut någon bild på instagram som kan bli likead. Förutom en bild på Britney Spears som ligger ute där, så har jag inte lagt ut någon egen bild. Eftersom jag själv inte fotat Britney eller gjort någonting eget med bilden, så tycker jag inte att den gills och som grädde på moset har bilden bara fått 2 likes.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #nouw2021 #blogglistor #listor #blogglista #lista #februari #february #vinter2021 #nyvecka #nyveckanyatag #nyveckanyatagnyamål

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Vad roligt att läsa detta. Massa kul saker. Träffa vän och resa för att spana efter havsörn. Hoppas så att du får komma till ditt arbete snart igen. Massa kramar❤

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Träffa min bästa vän imorgon ska bli riktigt kul, vi har inte setts sedan i september. Jag längtar verkligen efter att träffa henne, så det blir spännande värre ♥

nouw.com/mynameisjossan
happyM
happyM,

Men åh så himla fin veckans känsla är ❤️❤️ Hoppas din vecka blir jättefin! Kram ❤️

nouw.com/happym
mynameisjossan
mynameisjossan,

🥰🥰🥰🥰

nouw.com/mynameisjossan