Veckan som gått

Hallå och ursäkta att jag är så sent ute med "veckan som gått", det har ju för tusan gått halva veckan därpå. Jag känner ändå att jag vill göra en veckan som gått.

Håll till godo. Nu kör vi.

Veckans känsla: Mer positivt, en bra känsla och att det kommer att bli lättare och lättare med allting. Har inte haft kontakt på hela veckan med den nära anhörige som sårat mig med ord förra veckan (vecka 5) och gjorde så att jag mått dåligt.

Veckans bästa: Det måste vara att min älskade systerdotter blev så glad över att få en egen leksaksdammsugare av mig. Hon blir snart 2 år och tycker så väldigt mycket om den dammsugaren föräldrarna använder. Det är då bra att hon fick sin egen som går på batteri.

Veckans längtan: Jag vet inte om jag haft någon längtan så, inte vad jag kan komma på i alla fall eller ha något minne av att jag haft. Om det vore en stark längtan, så borde jag nog ha kommit ihåg det.

Veckans godaste: Det måste ha varit att jag och mina föräldrar åt grönsaker och dipp till melodifestivalen. Det var så sjukt länge sedan vi åt det och därför var det extra gott faktiskt.

Veckans se fram emot: Jag såg väl mest fram emot att klippa och färga håret den här veckan som var. Nöjd blev jag faktiskt och fint blev det också.

Veckans mest likeade bild: Det måste nog vara den bilden jag lade ut på min instagram i ett inlägg i mitt galleri.

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Så skönt att du känner dig gladare igen. Dammsugaren var ju verkligen en toppenpresent.

Håret blev mkt bra med den där starka färgen. Många bra grejer ju.

Kramar🥰

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Tack så jättemycket snälla du. Hoppas att läget är bättre med dig också och att du snart är på bättringsvägen igen. Kram ♥

nouw.com/mynameisjossan