Veckan som gått

Hallå där ute i den berömda holken. Nu är det ny vecka med allt vad det innebär och därför tänker jag summera veckan som gått. Måste försöka göra den rättvisa, så gott det går. Har glömt bort att göra detta varje vecka som tänkt och planerat, får väl skriva upp det så att det kommer upp en påminnelse varje söndag? Kanske är bäst så, vad vet jag.

I vilket fall som helst, så kör vi så det ryker.

Veckans känsla: Inte så jättetrevlig med tårar och besvikelse på en nära anhörig som sagt saker som att "Vem har tutat i dig det här" osv? Jag blev så ledsen och var ledsen en hel dag och sedan vägrade jag svara några dagar när personen ringt. Jag vägar själv att ringa upp personen också har blockat både numret hem och till mobilen. Nu får det ta mig tusan vara nog.

Jag grät faktiskt en dag och så har jag mått dåligt flera dagar efter det. Jag har inte orkat med någonting känns det som, även om jag skulle vilja. Hjärnan har varit helt slut på energi.

Måste nog ändå säga att veckans känsla är besvikelse.

Veckans bästa: Det måste vara att någon jag inte vet vem det är har köpt ett naturfoto av mig, som jag fotade i somras när jag åkte med mina föräldrar kring vildmarksvägen.

Är du sugen på att köpa något naturfoto av mig eller spana in vilka bilder jag säljer, så finns mitt galleri här. 15 av mina naturbilder finns där.

Bilden som blev vald kan du se här under.

Veckans längtan: Det måste vara att snart få ta vaccinet mot Coronan, så att man kan börja jobba igen som vanligt. Jag ska snart få det, tillsammans med de som har bland annat Downs Syndrom och bor på LSS boenden med personal. Det är för att vi ska kunna börja jobba igen och för att just de personerna har svårare än oss andra att hålla avstånd i köer osv. När vi kommer att få vårt vaccin vet jag dock inte, tyvärr. Jag är jätterädd för nålar, men om jag har min mamma med mig så kommer det nog gå bra.

Veckans godaste: Ingen aning vad det kan ha varit. Jag har faktiskt ingen aning och kan inte komma på någonting heller.

Veckans se fram emot: Det måste vara att jag ska klippa och färga håret på fredag. Vet ännu inte vad för färg jag vill ha, men det får jag se då. Brukar alltid diskutera med hon som klipper mig och det brukar bli så bra resultat efteråt.

Veckans mest likeade bild: Eftersom min systerdotter inte ska figurera här i bloggen med hur hon ser ut, så har jag tyvärr ingen bild att delge er. Den enda bilden jag har lagt ut på Instagram denna vecka är just en bild på min systerdotter.

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Alltid roligt med dina listor. Så himla tråkigt detta som hände med personen. Bra att du håller på dina gränser nu.

Roligt med klippning och hårfärgning. Spännande.

Och himla roligt med ett fotoköp. Jag blev glad när jag läste det i veckan och du skrev det.

Hoppas att din dag blir fin och veckan får fortsätta vara lugn och rofylld. Kram❤nouw.com/blackout