Veckan som gått

Hallå där ute i den berömda holken. Nu var det längesedan jag gjorde en "veckan som gått". Tänkte därför göra en sådan nu igen. När jag sitter och skriver detta, så kommer jag på att jag inte gjort en sådan lista på hela året som varit hittills.

Lovade ju mig själv att jag ska bli bättre på att skriva sådana listor, men jag tror inte att det kommer ändras särskilt mycket där om jag ska vara ärlig. Vi får se i alla fall.

Veckans känsla: Det där känns svårt att ha koll på, men jag kan ändå någonstans känna att jag har varit mer trött mot slutet av veckan och det är ju en känsla det också. Känslan av trötthet.

Veckans bästa: Det var att jag träffade min kompis Cattis i torsdags, åt kebabskrovmål med henne och sedan såg på film med snacks till.

Veckans längtan: Det är nog en längtan efter att få ta vaccinet mot Coronan eftersom jag hört någonstans att vi på mitt jobb står näst på tur. Om det är sant eller inte låter jag vara osagt, men att vi på mitt jobb ska få ta vaccinet i februari vet jag i alla fall. Vill kunna komma tillbaka till en vardag igen, med jobb och träning som vanligt.

Veckans godaste: Den kycklingrulle jag åt med mamma i måndags. Det är nog veckans godaste vad jag själv känner.

Veckans se fram emot. Det är väl ingenting jag ser fram emot, men att min pappa jobbar hemifrån till veckan, så att vi kan ta en promenad ihop på hans lunchrast.

Veckans mest likeade bild: Ingen bild alls, eftersom jag inte lagt ut någon bild på Instagram denna veckan.

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Vilken fin lista du gjort. Förstår att vänträffen var en riktig höjdpunkt. Skönt att du snart ska få ta vaccin. Så himla trist att bara vara hemma ju. Kram💕

nouw.com/blackout