Veckan som gått

Hallå där ute. Jag brukar ju lova mig själv att jag ska göra en "Veckan som gått", men det blir liksom aldrig av att jag gör det eller inte så ofta i alla fall. Jag har också lovat mig själv att bli bättre på att skriva en lista om veckan som gått, men det har jag också blivit sämre på tydligen. Ni får en lista när ni får en helt enkelt.

Nu kör vi igång med det vi har för tillfället, alltså vecka 49.

Veckans känsla: Har jag haft någon känsla den förra veckan? Ja, det kan jag nog ha haft. Jag minns inte direkt vilken känsla det var av de känslor vi har.

Veckans bästa: Det måste ha varit att få träffa min systerdotter igen, efter att inte få göra det på grund av förkylning i deras familj och då bör man inte träffas i dessa tider.

Annars har det också varit att få min nya dator iordning med det mest nödvändiga än så länge, av min kära pappa som kan det där bättre än jag som inte vill pilla med saker jag inte kan och att starta upp datorn är nog en av de.

Veckans längtan: Det är nog att få träffa min systerdotter. Jag längtade efter henne typ hela veckan och i söndags fick vi träffas igen. Vi står varandra väldigt nära och sådär. Jag är där väldigt ofta, ibland flera gånger i veckan.

Veckans godaste: Det måste ha varit den sushi jag fick äta i fredags. Jag älskar sushi och kan nog äta det flera gånger i veckan, om det skulle vara så alltså.

Veckans se fram emot: Jag har väl ingenting att se fram emot sådär, att jag riktigt jublar över det. Finns liksom inte så mycket att hitta på i dessa tider av pandemi (Covid-19) tycker jag och särskilt när man varken får jobba eller någonting annat.

Veckans mest likeade bild: Jag har inte lagt ut någonting på Instagram på så länge, att jag inte har någonting att lägga upp här som mest likeade bild. Tyvärr måste jag låta detta bli tomt.

Gillar

Kommentarer