Veckan som gått

Hallå där, köp blåbär eller något. Det var ju ett tag sedan, närmare bestämt vecka 41 då jag senast gjorde en "veckan som gått". Därför tycker jag att det får vara dags nu igen för en sådan. Jag vet att jag är slarvig och glömmer bort att jag tänkt göra en sådan lista.

Nu kommer det i alla fall en lista *klappar händerna*

Veckans känsla

Det känns inte direkt toppen om jag ska säga så. Jag vågade inte träna i veckan med Korpen här i Timrå på grund av Coronan som åter sprider sig som en löpeld. Jag fick senare veta av min kompis Cattis som också tränar samma pass som mig att de stänger ner resterande tid som är kvar av terminen. Det var ju bara 2 gånger kvar, så inte mycket av terminen som försvinner ändå.

Sedan fick vi ju veta i onsdags att det blir nedstängning av där jag jobbar, alltså daglig verksamhet (DV) stänger ner några veckor framöver på grund av pandemin. Inte ens säkert att vi kommer att få komma tillbaka innan jul. Jag är mycket tveksam till det faktiskt.

Veckans bästa

Det är nog att jag fått umgås 3 gånger denna vecka med min systerdotter. Jag har inte så mycket att göra om dagarna, nu när jag varken tränar med gympan eller jobbar. Då kan det bli lite trist att vara hemma, det är då skönt att kunna ha min systerdotter att hälsa på för att umgås med.

Veckans längtan

Ja, det måste nog vara en längtan över att pandemin ska vara borta för alltid. Annars har jag väl ingen längtan så, förutom att jag gärna skulle vilja ut på en resa för att få uppleva något nytt. På grund av pandemin går ju tyvärr inte det.

Veckans godaste

Om det är någonting som har med mat att göra, så har jag ingenting jag bara kan säga WOW om.

Veckans se fram emot

Jag ser väl inte fram emot någonting särskilt, har ingenting som jag blickar framåt mot sådär. Jag kanske en aning blickar framåt mot julpyntningen som ska göras på fredag, tillsammans med mina föräldrar. Det är nog det alltså, annars kommer jag inte på något.

Veckans mest likeade bild

Eftersom min Instagram tyvärr funkar väldigt dåligt, så har jag inte kunnat lägga upp så mycket bilder. Jag kan tvärr inte lägga till var någonstans bilden är tagen, kan heller inte tagga någon användare i den bild jag lägger upp och kan heller inte lägga till text till bilden. Det kraschar då och allting försvinner. Det jag kan göra är att lägga upp enbart en bild i mitt flöde och sedan lägga till bildtexten som en kommentar till bilden. Det är likadant när jag ska använda Instagram på min surfplatta. Funkar i alla fall bra att lägga ut saker på "Story/händelser". Någon som känner till detta och btw vet vad det är för fel på min Instagram? Kommentera, använder Andorid.

Gillar

Kommentarer