Veckan går fort

Hallå i den berömda holken. Gud vad veckan går fort, vi är redan inne i mitten av veckan och snart är det helg. För er som jobbar är det nog positivt vill jag tro. För oss, bland annat jag som inte jobbar är det dessvärre ingen skillnad om det är helg eller inte. Varje dag är i princip densamma vare sig det är helg eller vardag. Hoppas snart att få någon slags vardag igen, komma igång med någonting, så att jag har någonting att sysselsätta mig med. Det är rätt så långtråkigt att inte ha någonting att göra om dagarna på så vis att man har ett jobb att gå till och gruppträning att hålla på med, i alla fall två dagar i veckan.

Jag hoppas nog snart att ett vaccinet kommer att komma till mig, så att jag får ta det eller fler och fler i min närhet som jag jobbar med. Jag vill att vi ska kunna komma tillbaka till en vardag igen, ett riktigt liv med att saker och ting återgår till det som var förr med jobb och gruppträning för min del. Visserligen bara 2 halvdagar i veckan med jobb och 2 timmar i veckan med träning, men bättre det än ingenting som det är nu.

Jag är inte trött på att gå hemma om dagarna, bara trött på att inte ha någonting att ta mig för. Om jag inte får veta vad jag kan göra om dagarna, så tar jag mig inte för någonting och det blir extremt tråkigt. Så skönt att jag har min kära pappa som jobbar hemma denna vecka, så att vi i alla fall har en promenad att se fram emot tillsammans (1h) på hans lunchrast. Det är i alla fall någonting att pyssla med, till skillnad mot att annars bara sitta framför min TV, dator, mobiltelefon eller surfplatta. Då fördriver jag ju inte tiden med någonting vettigt alls.

Det är som det är ibland, vilket man inte kan göra någonting åt i dessa tider av pandemi.

Saker jag kan vara glad åt är faktiskt att vi i Sverige har vaccinerat minst 80000 personer mot Corona. Jag känner mig faktiskt positiv till detta. Snart kanske vi kan komma tillbaka till någon slags vardag igen.

Jag tvivlar faktiskt på att vi som jobbar inom daglig verksamhet eller inom omsorgen som det visst heter, kommer att få gå tillbaka till jobbet innan våren är här. Kanske tidigast i slutet på april eller början av maj. Jag ska inte säga att det är så, men jag tror det. Får se vad som händer när vi snackar med hon som är personal i vår grupp på Kommunhuset. Hon ska ta reda på här i veckan hur det kommer att bli med jobb för vår del framöver. Själv är jag inte orolig, jag trivs att inte jobba och skulle gärna stanna hemma längre, men inte för länge. Hade jag något att hitta på varje dag, då vore det inga problem.

Igår såg jag pressträffen gällande läget av Coronapandemin. Jag såg då att det var 234 nya dödsfall av Covid-19. Det kom upp att Israel redan har vaccinerat en femtedel av sin befolkning. Sedan i fredags har det rapporterats in 17395 ny bekräftade fall av Corona. Tyvärr kan jag inte hitta någonstans att man kan se livesändningen i efterhand och kan därför inte länka den till er här.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #covid #covid19 #covid__19 #corona #coronavirus #coronaviruset #coronathoughts #coronatime #tankar #tankarochkänslor #tankarochfunderingar #tankarna #tänkaförst

Gillar

Kommentarer