Veckan börjar med...

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag ska jag iväg till tandläkaren med min pappa som sällskap eller som stöd rättare sagt, Förra gången var min mamma med mig, men hon har inte lika lätt som min pappa att kunna ta ledigt från sitt jobb, så det blir han som följer med mig denna gång.

Jag har ingen fobi för tandläkaren eller är rädd eftersom jag går till världens bästa team hos Ken Hofmans privata klinik. (Du hittar hemsidan till min tandläkare här). Det är så att jag ska rycka ut en visdomstand, vilket gör att jag behöver någon med mig som stöd. Jag klarade det väldigt bra förra gången, mamma behövde bara sitta på en stol inne i rummet där jag var. Mer än så var det inte. Jag hoppas att det blir likadant denna gång, att jag inte blir rädd, orolig eller liknande. Jag vill inte att det tar längre tid än det verkligen behöver ta.

Nu är det tanden nere på vänster sida som ska tas bort, förra gången var det tanden nere på höger sida som togs bort.

Bilden är på mig sedan förra gången jag drog ut en av dessa visdomständer, 14/2. Ja, det var visst på alla hjärtans dag. På bilden var jag bedövad och var en aning nervös, det märks faktiskt. Det är min mamma som fotat mig.

Om jag inte kommer åter någonting med fler inlägg efter att jag varit hos tandläkaren, så förstår du säkert varför. Jag kan ha ont och inte må särskilt bra, vem vet? Det blir i alla fall ingen träning med medelgympa för mig ikväll med min grupp. Jag tänker låta bli att anstränga mig eftersom jag kanske blöder och har ett nytt hål i käken efter tanden.

Hoppas att du får en fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar