Vattenträning

Hallå i holken. Nu är man tillbaka till lilla bloggen igen. Jag har varit på vattenträning (läs vattengympa) denna kväll.

Idag var det väldigt skönt och väl värt att träna igen. Jag kände mig stark och utvilad, men vissa övningar var ändå svåra tycker jag. Man kan inte mer än göra så gott man kan tycker jag, vilket jag också kände att jag gjorde.

Att sitta i bubbelpoolen efter passet gjorde jag inte och ingenting jag tänker göra heller nu i dessa tider av pandemi. Efter duschen satt jag en sväng i bastun i stället, bara lite snabbt för att torka till. Det var så varmt på golvet, att jag brände mina fötter. Jag var helt ensam i bastun, ingen annan där just då.

Den där personen från förra gången jag berättade om, som var äcklig och inte duschade. Denna gång gjorde personen samma sak, bara sköljde av sig lite lätt och ingenting mer med det. När personen gick hem vet jag inte hur denne gjorde den här gången. Det var en annan där också som visserligen tvättade av kroppen, men inte tvättade håret innan passet som vi flesta andra alltid gör.

Det heter ju för tusan Sönnsvall eller det säger man iallafall dialektalt här i trakten kring Sundsvall, Timrå mm. Ja, om man är uppvuxen här alltså.

Vad är vattenträning?

Ett effektivt och skonsamt sätt att träna din kropp. Vattnet gör att du känner dig lätt samtidigt som det ger ett effektivt motstånd. Efter passet har du tillgång till bastu och bubbelpool. Passar dig som har fått Fysisk aktivitet på recept (FAR)

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,
Kan du inte säga till personalen som jobbar där att en del inte sköter hygienen i badhallen när det verkligen är extra viktigt i dessa virustider?
nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,
Att ingen annan reagerar eller att de som håller i passet inte ser någonting, eftersom vissa är torr i håret när det kommer ner till bassängen
nouw.com/mynameisjossan
Blackout
Blackout,
Ja, det är konstigt. Ibland ser folk allting och ibland struntar de i allting istället. Jobbigt för dig som ska var där och träna när någon inte bryr sig i vart fall.
nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,
Jo, exakt. Jag tror inte personerna själv vill bada i nån annans skit, varför ska då vi andra behöva bada i deras skit?
nouw.com/mynameisjossan