Vattenträning

Gympa/Träning

Ikväll hade vi vattenträning på schemat. Det var himla kul faktiskt, men ack så jobbigt. Det vi först fick göra var att ha en cirkel med olika stationer, där man fick göra olika övningar med kroppen som redskap. Hoppa över egen osynlig pinne, hålla sig bassängkanten och sparka med benen bland annat och sedan så gjorde vi annat också, som att använda hantlar liksom som är gjorda för att användas i vattnet när vi tränade armarna.

Vi var även ute och flöt på den djupa delen av bassängen och gjorde övningar även där.

Efteråt satt jag och några till i bubbelpoolen, vilket var himla skönt och behövligt känner ju jag. Det var så varmt och gott liksom.

Cattis träningskompis kunde inte gå på träningen idag, så hon var snäll att skjutsa och hämta Cattis. Jag fick också åka med hem, vilket jag brukar göra även när hon är med och tränar själv. Jag bor ju efter vägen, så det blir inte alls någon omväg med att skjutsa mig. Mina föräldrar vill inte att jag går hem ensam efter vägen, när det är kväll och mörkt ute. Det är då bra att jag kan åka med och slipper att min pappa ger sig ut i mörkret, för att komma gåendes att möta mig.

Jag valde den här låten att lyssna på under passet. Jag frågade om vi inte kunde spela den och det gjorde vi. Sofie Svensson & Dom Där - Den skitfula Saaben.

Vad är vattenträning?

Ett effektivt och skonsamt sätt att träna din kropp. Vattnet gör att du känner dig lätt samtidigt som det ger ett effektivt motstånd.

Efter passet har du tillgång till bastu och bubbelpool.

Passar dig som har fått Fysisk aktivitet på recept (FAR)

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Brinner du för träning och hälsa, är en duktig ledare och så vidare. Då är det här någonting för just dig. Nu söker Korpen i Timrå dig som skulle vilja vara gruppinstruktör eller någon du känner som skulle passa.

Är du intresserad eller vet någon som skulle passa, tveka då inte att höra av dig per mail till info@korpen-timra.se eller hemsidan här. Du kan läsa mer om det där med att vara instruktör här.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

YouTube