Vattenträning

Hallå i den där berömda holken!

Här är man trött och slut, varm och ännu mera svettig efter ett roligt träningspass. Jag tycker att vattenträningen eller vattengympan, om man så vill är den roligaste träningsformen. Den skönaste också, om jag får säga så.

Jag skulle lätt kunna träna två gånger i veckan med vattenträning, men tyvärr har korpen bara en gång med denna träningsform i veckan för oss som inte är seniorer.

Efter passet satt jag en skön stund i bastun eller stund och stund, det var några minuter bara. Hann inte mer, men det var dessutom ingen särskild värme heller. Satt ju en längre stund i bubbelpoolen innan dusch och bastu, så det går ingen nöd på mig.

Vad är vattenträning?

Ett effektivt och skonsamt sätt att träna din kropp. Vattnet gör att du känner dig lätt samtidigt som det ger ett effektivt motstånd.

Efter passet har du tillgång till bastu och bubbelpool.

Passar dig som har fått Fysisk aktivitet på recept (FAR)

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Brinner du för träning och hälsa, är en duktig ledare och så vidare. Då är det här någonting för just dig. Nu söker Korpen i Timrå dig som skulle vilja vara gruppinstruktör eller någon du känner som skulle passa.

Är du intresserad eller vet någon som skulle passa, tveka då inte att höra av dig per mail till info@korpen-timra.se eller hemsidan här.

Bilden är lånad på korpentimras instagram.

  • 40 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229