Vattenträning

Hallå i holken!

Vad ska jag skriva? Jo, ikväll är jag extra slut och knallröd om kinderna. Jag har nämligen varit på vattenträning, men du kanske redan läst rubriken?

Det var fullt ös från början till slut och ingen paus alls. Jag kände det som att jag tog i för allt vad jag var värd.

Nu, efter att ha suttit i bubbelpoolen och duschat varmt, så är jag både rejält varm och svettig i pannan. Jag tog ut mig mer än tillräckligt känner jag, även om jag gjorde så gott jag kunde med allt vad vi höll på med.

Nu blir det att byta om till något mer lätt, fixa en kopp te och streama Lyxfällan.

Vad är vattenträning?

Ett effektivt och skonsamt sätt att träna din kropp. Vattnet gör att du känner dig lätt samtidigt som det ger ett effektivt motstånd.

Efter passet har du tillgång till bastu och bubbelpool.

Passar dig som har fått Fysisk aktivitet på recept (FAR)

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

  • 68 visningar

Gillar

Kommentarer

menduserintesjukut,
Intressant det dära med vatten träning.
Har själv blivit tipsad att testa det men då mot min värk men tyvärr sätter min vatten fobi och avståndet tillltränings anläggningen hinder i vägen.
nouw.com/menduserintesjukut
mynameisjossan
mynameisjossan,
Det låter tråkigt att det där med fobin ska sätta käppar i hjulet. Det är bara till att våga prova och försöka övervinna sin rädsla. Gå dit och titta en gång, innan du bestämmer dig. Det är sjukt kul när man väl tagit steget att sluta vara orolig eller gå fobi. Jag vet att det är svårt att inte känna av sin fobi också, men jag lovar att det väl är värt det.
nouw.com/mynameisjossan