Vattenträning 1h

Hallå där ute i den berömda holken. Denna kväll var det min spellista som gick varm på vattenträningen. Det var himla kul att få lyssna på någon musik man själv tycker om också. Jag skickade spellistan till min kompis Cattis som skickade den till en av ledarna. Det var himla kul faktiskt att den uppskattades.

Annars har vi kört på som vanligt med allting idag. De gick väldigt fort tycker jag med allting. Det som var nytt för mig, var att vi fick använda en frisbee att träna med. Den fick vi sätta mot bassängens vägg eller vad man säger och sedan var det bara att köra benövningar på den. Jäklar vad jag kommer att ha ont i magmusklerna imorgon, så mycket som jag tränat magen både igår och ikväll. Det känner ju jag redan nu. Om det kommer bli att jag får träningsvärk, det återstår att se. Hoppas dock inte, eftersom det kommer vara så svårt att röra sig då och varje steg eller varje rörelse kommer att göra ont.

Satt bara någon minut i bastun denna gång, eftersom jag pratade lite med en av tränarna också. Jag menar de som håller i vattenträningen. Det var så att hon fick hjälp av mig med Spotify på sin iPhone. Inte för att jag kan någonting med iPhone, men hon kunde det mesta själv ändå. Jag var bara där och stöttade lite med att prata och förklara lite kring musik osv. Alla låtar var inte mina, så att ni vet.

Här nedan är den spellista som jag valde idag. Hoppas att du kanske också hittar någon låt som faller dig i smaken.

Vad är vattenträning?

Ett effektivt och skonsamt sätt att träna din kropp. Vattnet gör att du känner dig lätt samtidigt som det ger ett effektivt motstånd. Efter passet har du tillgång till bastu och bubbelpool. Passar dig som har fått Fysisk aktivitet på recept (FAR)

Är du också sugen att träna i grupp?

För att minska smittspridningen var det inget öppet hus denna termin, där man fick prova på olika träningsformer, med olika gruppledare.

Terminen som vi har började 31/8 och slutar 6/12, vecka 49.

Stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Tvätta alltid händerna före och efter passet.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Gillar

Kommentarer