Vattengympa med gruppen

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig. Jag brukar alltid slå igång datorn och blogga efter träning, men nu ikväll glömde jag tydligen bort det av någon anledning. Typiskt mig, men uppdatering ska ni få i alla fall.

Denna kväll har jag varit på vattenträning (läs vattengympa) för näst sista gången denna termin. Det var riktigt kul faktiskt och så vidare. Jag gjorde så gott jag kunde.

Vi fick göra uppvärmning med det vanliga, att springa lite, hoppa, studsa, röra på armarna mm. Jag vet inte hur man säger. Till uppvärmningen hade vi de två låtar jag valt förra gången.

Det låter lite kul med ett förfestmedley till träning, men det funkade kanon att träna till ändå.

Vi körde också lite övningar där vi använde armarna att göra övningar vid bassängkanten osv. Vi fick också simma med hjälp av bara armarna, det var också kul. Vi gjorde massor av övningar på den djupa delen med en korv som hjälp. (Det är en sådan korv vi använder) Det var gaska skönt när passet väl var över, även om jag riktigt älskar vattengympa.

Vi avslutar alltid med stretching, vilket är viktigt när man tränat tycker jag också. Det gör man ju efter varje pass med gruppträning.

Efter passet blev det att sitta en sväng i bubbelpoolen och surra lite om serien Knutby som går på TV4 och finns i appen Cmore. Jag har sett hela serien och kan verkligen rekommendera dig att se den, om du inte redan gjort det alltså. Du kan streama de första 3 avsnitten gratis hos Tv4 här. Vill du annars se alla avsnitt utan reklam, så finns de att streama om du har betalt eller streama 2 veckor fritt hos Cmore här.

Vad är vattenträning?

Ett effektivt och skonsamt sätt att träna din kropp. Vattnet gör att du känner dig lätt samtidigt som det ger ett effektivt motstånd. Efter passet har du tillgång till bubbelpool och bastu. Passar dig som har fått Fysisk aktivitet på recept (FAR)

Stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Tvätta alltid händerna före och efter passet.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Om du inte redan tränar med Korpen, så är du alltid välkommen att prova på ett pass när som helst under terminen som håller på fram till 12/12. Terminen med vattengympa slutar nästa vecka på tisdag, då det är sista gången.

Hoppas att du haft en fin kväll med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar