Vattengympa

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig. Sliten som tusan, men det är en annan sak. Ikväll stod det vattenträning (vattengympa) på schemat. Det var himla kul som alltid, bara tråkigt att det är så få gånger kvar, bara 2 gånger. Det blir ju fler terminer framöver hoppas jag, så då är det bara att ställa in sig på det. Jag kommer inte sluta med denna aktivitet, det är ett som är säkert.

Vi gjorde en massa övningar med kroppen som redskap, vilket var himla kul. Inte alls så där tungt, så det känns som om jag ska få ont i armarna i morgon. Jag brukar få ont om jag gör någonting som är för tungt i vattnet, så jag får äta Alvedon och inflammationshämmande tabletter. Det kan sitta i flera dagar om det vill sig illa. Tur att jag tog det lugnare när jag kände av att det blev för tungt för armarna.

Annars efteråt blev det att sitta i bubbelpoolen med folk och höra när de surrade med varandra. Hur mysigt som helst att sitta där i bubbelpoolen, det känns behövligt efter ett pass med träning i bassängen.

Vad är vattenträning?

Ett effektivt och skonsamt sätt att träna din kropp. Vattnet gör att du känner dig lätt samtidigt som det ger ett effektivt motstånd. Efter passet har du tillgång till bubbelpool och bastu. Passar dig som har fått Fysisk aktivitet på recept (FAR)

Stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Tvätta alltid händerna före och efter passet.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Om du inte redan tränar med Korpen, så är du alltid välkommen att prova på ett pass när som helst under terminen som håller på fram till 12/12. Terminen med vattengympa slutar 7/12.

Hoppas att du haft en fin kväll med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

P.S Bilden är en arkivbild

Gillar