Vattengympa

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Ikväll har jag varit på vattenträning igen, så skönt att komma tillbaka igen efter att ha varit på borta på annat.

Vi fick göra väldigt mycket saker som att hoppa jämfota, springa, hoppa, åka skidor, springa baklänges, simma med bara hjälp av armarna, sprattla med benen och hålla fast armarna raklånga i bassängkanten, hoppa upp och klappa med händerna bakom knäna osv.

Vi var även ute på den djupa delen och gjorde övningar med korven (du hittar vad en korv är här) sedan fick vi sprattla med benen och fötterna samtidigt som vi höll i korven framför oss. Vi fick även styrketräna med korven under vattnet. Ja, vi fick göra så mycket att jag inte minns allt. Det var heller ingen riktigt bra musik att lyssna på, någon fartig variant som gjorde att jag blev peppad. Ändå gick passet riktigt fort faktiskt, det kändes så i alla fall.

Vi avslutar alltid med stretching, vilket är väldigt bra och skönt efteråt.

Jag satt också en liten stund i bubbelpoolen, samt torkade mig i bastun efter duschen. Himla skönt att sitta i bubbelpoolen, man blir så varm och skön i hela kroppen tycker jag. Det är skönt att avsluta sitt pass på det viset.

Vad är vattenträning?

Ett effektivt och skonsamt sätt att träna din kropp. Vattnet gör att du känner dig lätt samtidigt som det ger ett effektivt motstånd. Efter passet har du tillgång till bubbelpool och bastu. Passar dig som har fått Fysisk aktivitet på recept (FAR)

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här. Du bokar din plats till varje pass via hemsidan eller via appen Zoezi. Du hittar hur bokar via hemsidan här. Du kan boka pass en vecka i förväg. Man får vara 25 personer på alla pass. Avboka senast 1h innan passet börjar.

Du är alltid välkommen att prova ett pass vid ett tillfälle, i mån av plats. Det gäller även spinning (ingen bokning). Kom i god tid och prata med instruktören.

Om man bokar pass och hamnar i kö. Då får man kolla mailen, ifall någon avbokat och se om man kommit med på passet. Har man inte bokat och kommer till passet, så får man vara med i mån av plats. Var på passet senast fem minuter innan passet börjar, är du inte i tid så kan din plats gå till någon annan som inte bokat.

Vill du ha en app att boka in dig på pass med, istället för att behöva logga in via hemsidan varje gång?

Laddar ner appen Zoezi för Android här (hittas inte om man söker i Play butiken) eller sök Zoezi Android via Google.

Laddar ner appen Zoezi för iPhone, iPad mm genom App store här eller gå in på App store och sök Zoezi för att hitta appen.

Vårterminen pågår fram till 15 maj, medan vattenträning/vattengympan pågår fram till 10 maj.

Hoppas att du haft en fin dag med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #träning #träningsmotivation #träningsinspiration #träningsdag #badhuset #simhall #gympa #fromtimråwithlove #träningsmod

Gillar