Vätska är även viktigt i bassäng

Hallå där ute i den underbara holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det inte riktigt är med mig just nu. När jag var på vattenträningen (vattengympan) ikväll, så kände jag därefter hur det dunkar i pannan och hur yr jag känner mig. Det bara snurrar, kanske beror på att jag varit borta från träning i 2 veckor nu och sedan kört igång fullt ut igen? Jag vet inte, men det beror nog på det.

När jag kom hem tog jag och fyllde min flaska med vatten igen och dricker just nu 0,5 liter till. Så allt som allt har jag druckit 1 liter vatten. Det kanske är lite? Jag vet inte, men jag hoppas inte det. Blir väl snart en kopp te också. Bör man dricka lika mycket vatten när man kör träning i bassäng med vattengympa, som när man tränar på land så att säga? Någon som vet och kan upplysa mig om vad som gäller och hur mycket man i så fall bör dricka.

För första gången på evigheter är äntligen bubbelpoolen redo att användas igen. Har inte fått användas innan på grund av alla restriktioner kring pandemin mm. Nu när restriktionerna är borta, så satt även jag där två svängar innan det var dags att ta sig en dusch och göra sig redo i omklädningsrummet.

Vad är vattenträning?

Ett effektivt och skonsamt sätt att träna din kropp. Vattnet gör att du känner dig lätt samtidigt som det ger ett effektivt motstånd. Efter passet har du tillgång till bastu. Passar dig som har fått Fysisk aktivitet på recept (FAR)

Om du vill prova på vad Korpen Timrå har att erbjuda, så är det inget öppet hus den här gången på grund av pandemin. Du är alltid välkommen att prova på ett pass när som helst under terminen som håller på fram till 12/12.

Hoppas att du haft en fin kväll med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar

Kommentarer