Varför slarvar jag bort viktiga saker?

Vad gjorde jag för två år sedan? Vad gjorde jag ens igår?

Jag tycker det är tråkigt att man som jag inte lägger vissa mappar på någon av mina externa hårddiskar så man vet var de är när man behöver de.

Jag har lagt ut mina kontakter från telefonboken och kopplat ihop de med Google+. Det är bara så att vissa bilder försvann från kontakterna när jag lade till de i mobilen igen, alltså då jag importerade dem.

Det är bara så att jag är slarvig och vet inte var jag lagt mappen med bilderna som jag hade i min förrförra mobil. De bilder som jag haft till mina telefonkontakter. Är man slarvig eller är man slarvig? Svar: Man är slarvig.

Jag vet just nu inte var jag har bilderna till kontakterna. Skulle ha sparat de på ett ställe där jag vet att jag har dem. Kan ju vara så att jag raderat mappen också? Who knows? Jag kommer inte ihåg, tyvärr. Försöker komma till insikt med var jag har mappen, men tyvärr kommer jag inte alls ihåg.

Ge mig gärna krafter att tänka tillbaka i tiden och minnas var den där jäkla mappen har tagit vägen eller ens komma ihåg om jag raderat den? Det är kris just nu.

Jag borde ha hållit bättre koll på den viktiga mappen, men tyvärr gjorde jag ju inte det. Får i så fall skylla mig själv! *Morr*

  • Tankar
  • 130 visningar

Gillar

Kommentarer