Varför ska just han?

Jag förstår inte varför man inte kan ta någon yngre som kan vara ansiktet utåt för det skånska bryggeriet Kiviks. Varför just han? Jag fattar inte varför?

Det är nämligen så att Björn Ranelid ska vara ansiktet utåt på en flasketikett, för skånska Kiviks. Jag förstår ingenting. Han ska nämligen få en egen äppelmust uppkallad efter sig. Hur sjukt är inte det? Jag tycker det är helt sjukt och förstår inte varför.

– Många kända personer har viner döpta efter sig. Men jag dricker inte alkohol och föredrar att ha mitt namn på en nyttig dryck, säger Björn Ranelid till Kvällsposten.

Musten kommer dessutom från skåningens egen äppelodling från fastigheten i närheten av Kivik. Nästan halva året bor Ranelid och hans hustru Margareta, i huset i Skåne och där har de fyra hektar äppelodling.

– Det var ledningen för Kiviks musteri som själva kom med idén. I Sverige har minst tio offentliga personer sitt namn på ett vin, men ingen av dem har någon vinodling. Nu blir det första gången en svensk författare får sitt namn på äppelmust. I mitt fall är det ju dessutom mina äpplen, säger Björn.

Jag minns när Björn, tillsammans med Sara Li tävlade med låten Mirakel i melodifestivalen 2012.

Hela inlägget finns att läsa i sin helhet här. Vissa texter och påståenden här i inlägget kommer från mig själv.

  • Annat
  • 98 visningar

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Han är Cool 😊
nouw.com/fobibella
mynameisjossan
mynameisjossan,
Jag tycker att man borde ha tagit någon som dagens ungdomar också känner till, inte bara en farbror som äldre känner till mer än väl
nouw.com/mynameisjossan
Eva i Dalarna
,
Fast på sätt och vis är det inte konstigt att det blev just han. Äpplena kommer ju tydligen från hans egen odling. Det är mer än man kan säga om de flesta kändisar som har vin uppkallat efter sig.
mynameisjossan
mynameisjossan,
Kanske är sant det du skriver. Man får väl hoppas man får smaka? Att det räcker till att skicka ut över hela Sverige
nouw.com/mynameisjossan