Varför så svårt?

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig. Dock ligger jag under täcket i sängen och värmer mig. Det är så kallt, att jag fryser. Känns nästan ruggigt.

Om några timmar är det dags för jobbet igen, vilket jag ser fram emot. Det är så kul att vara där, vilket det känns som när jag är där i alla fall.

Jag är otroligt trött i benen, för att vara ärlig. Tränade ben två dagar i rad, vilket resulterat i att jag blivit trött i benen. Jag kan även bekräfta en till sak och det är att jag haft svårt att somna 2 nätter i rad. Har inte gjort något mer än att gå till sängs i lagom tid, för att läsa bok. Hur lätt gick det att somna efteråt? Nej, det gick inte alls. Somnade sent när det gäller det. Tänker på att sömnen är körd för tillfället. Varför är det så svårt att kunna somna när man inte gör saker som får hjärnan att fortsätta vara pigg?

Julpynt är uppsatta lite varstans här i Vivsta i Timrå. Den där granen vid kommunhuset är verkligen tråkig i år. Flera år i rad har det annars varit lampor i olika färger som lyst där. Nu är det bara tråkigt känner jag.

Dags för en stunds vila, innan det är dags att göra sig redo för jobbet igen.

Hoppas att du får en fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar