Varför gör du inte ordentligt?

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag har jag jobbat igen. För det första fick mina jobbarkompisar följa med mig och två personal, för att veta vilka skrivare/kopiatorer vi ska rengöra från smuts. Det vi ska börja med är att vi torkar av glaset där man lägger papper man ska kopiera med först tryckluft på burk, för att få bort de där små smulorna eller vad det kallas om det finns något där. Sedan torkar man av glaset med en putsduk, sist men inte minst så torkar man av resten av apparaten. De är 9 stycken skrivare/kopiatorer som finns runt om i kommunhuset på alla olika våningar som jag ska torka av med personal som följer mig runt för att öppna upp med passerkort till de olika avdelningarna. Det är bra att andra vet hur man ska göra, om jag själv inte är där någon gång och kan då få hjälp.

Jag började 13:00 och på förmiddagen innan jag kom, så var det några i min grupp som hjälpte till att riva hemliga dokument i en dokumentförstörare, sedan på eftermiddagen var det min tur att göra det. Så stannade maskinen (det är inte en liten maskin, utan en sådan på flera ton om man säger så. Ingenting man själv kan lyfta därifrån om man skulle vilja) och en personal som var med mig trodde som vanligt att säcken som man ska ha där inne var full och att det inte fick plats mer. Tro inte på tusan att säcken inte sitter som den ska där inne och allt som blivit till konfetti ligger över hela golvet. Det blir bara till för oss att börja sopa och till och med skotta med snöskyffel. Tur som en tokig, så behövde jag bara sopa litegrann och hon i personalen som var med mig, gjorde grovjobbet.

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag och kväll med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #fromtimråwithlove #arbete #jobbatklartföridag #jobbdag #norrland #västernorrland #personligblogger #personligbloggare #personligblog #personligblogg #svenskbloggare

Gillar