Varför gilla ett inlägg om...

Hejsan svejsan i den gamla lådan. Om du känns vid dig att du gillar ett inlägg jag lagt ut, utan att läsa det så blir jag förvånad. Hur kan du gilla ett inlägg du inte klickat in dig på och framförallt inte läst någonting av?

Blir jag sugen på att besöka din blogg, om du inte läst mitt inlägg, utan bara klickat på gilla? Nej, det blir jag absolut inte.

Jag har tyvärr gjort samma misstag förut och då är det ju ett medvetet misstag från min sida, att jag gillar ett inlägg utan att ha gått in och läst text, kollat på bilder mm i inlägget. Efteråt kände jag mig himla dum och slutade upp med det där, eftersom jag inte mådde bra av att göra så.

Mår du bra av att gilla ett inlägg du varken läst eller kollat bilder på? För mig känns det bara konstigt att få en like och så står det att 0 personer kollat inlägget. Då börjar jag undra varför man gör så och kom fram till att den eller de som gör så hoppas på att jag kommer gå in i dennes blogg, kolla, gilla inlägg och kanske följa personen ifråga också. Jag gör inte det, om någon bara gillar mitt inlägg utan att ha läst eller sett bilder, så bemödar jag mig inte med att gå in på personens blogg om det inte är någon som jag vet verkligen brukar kommentera, läsa och gilla för den sakens skull, men den här gången bara gillar mitt inlägg. Det är en annan sak tycker jag.

Det är bara folk som är medlem på nouw.com som kan gilla inläggen, så er andra klandrar jag inte.

Om du bara gillar inlägget i min blogg och inte går in för att läsa själva inlägget eller se bilderna jag eventuellt lägger till. Ja, då är den där gillningen värdelös för mig och inte värd någonting. Då räknar jag det som att du inte gillat mitt inlägg och känner det som att jag inte fått någon gillning på inlägget.

Skulle du själv bli glad om någon gillar ett inlägg hos dig, men inte gått in för att läsa ditt inlägg eller sett de eventuella bilder du lagt upp i ditt inlägg? Tänk efter själv hur du skulle reagera i en sådan situation och vad du själv skulle känna. Jag menar inte att hänga ut någon, jag blir bara så trött på folk som verkligen inte läser inlägget i fråga, utan bara tycker på knappen gilla.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #tankarochkänslor #tankar #tankarochfunderingar #tankarnasnurrar #tankarna #thought #thoughts

  • Tankar
  • 45 visningar

Gillar

Kommentarer

Mikaelaturiel
Mikaelaturiel,

Håller helt med dig! Men kan det inte vara en "bugg" eller att det tar tid att registrera visningarna? För jag har läst hela inlägget, men det står fortfarande 0 visningar? Bamsekramar!!

nouw.com/mikaelaturiel
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag förstår inte vad som är fel. Sett flera bloggar där det står 0 visningar och ändå har iaf jag gått in, gillat inlägg och läst inlägget

nouw.com/mynameisjossan
Shining
Shining,
mynameisjossan
mynameisjossan,
happyM
happyM,

Tror som dem andra skriver, att det är någon bugg! För jag är inne och läser inlägget men det står fortfarande att det är 0 visningar ❤️

nouw.com/happym