Varför blir jag utfryst?

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Jag undrar varför vissa av er eller några av er inte svarar när jag skriver till er här i bloggen eller ens väljer att publicera det jag skriver i en kommentar till era inlägg. Vad är det som får er att välja att ignorera mig?

Jag vet tydligt folk som väljer att frysa ut mig, det känns som mobbning när jag skriver och inte det jag lägger upp publiceras som en kommentar eller att man helt enkelt är som luft för vissa och somliga.

Jag tycker det är konstigt att man kan visa kommentarer från en del personer, medan man helt enkelt skiter i vissa (mig i detta fall) och agerar som om jag inte vore vatten värd. Dålig stil hur som helst.

Har ni bestämt er för att frysa ut vissa personer och bara vill ha att göra med de personer som ni anser är bra nog eller tillhör de finare personerna? Jag förstår inte.

Jag personligen känner inte att jag gjort något fel. Jag skriver aldrig något elakt eller nedvärderande någonsin, men ändå ser jag en del av er som verkligen väljer som det heter att frysa ut mig. Det känns som att jag är mindre värd än någon annan. Det känns inte kul att gång på annan känna utanförskap av vissa här på bloggen. Jag nämner inga namn och detta gäller absolut inte alla här på nouw, det får ni inte tro.

Ingen har rätten att frysa ut någon. Behandla andra som du själv vill bli behandlad, det gör jag.

Detta kanske bara är en känsla jag har och behöver inte alls vara så som jag tror, men jag brukar sällan ha fel. Den här gången har en person upprepade gånger valt att inte svara på eller publicera kommentarer jag skrivit till vissa av personens blogginlägg.

Gillar

Kommentarer

vibeke
vibeke,

Det er ingen god følelse ❤️ Hvis det fortsetter ville jeg latt være å følge den bloggeren eller kommentere. Prøv å ikke ta det innover deg. Du er like god som alle andre 😘

nouw.com/vibeke
mynameisjossan
mynameisjossan,

🥰 Tack vad du är snäll. Jag kunde inte blocka bloggen, funkade tyvärr inte.

nouw.com/mynameisjossan
VeraLynn
VeraLynn,

Jeg er enig med Vibeke, det er ikke noen god følelse å kjenne på at noen bloggere behandler deg på den måten. Ikke bry deg om det for det er ikke deg det er noe feil med, heller de som velger ut hvilke kommentarer de vil ha på bloggen. Var jeg deg ville jeg sluttet å legge igjen noen kommentarer på disse bloggene. Styrkekram 🥰

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag kommentarer aldrig mer på bloggar som dessa, jag lovar att inte göra det för min egen skull också 😊

nouw.com/mynameisjossan