Varför blev det inte...?

Varför blev det inte något träningsinlägg i tisdagskväll, det var för att jag inte var närvarande och ja, då blir det inte av.

För det första kanske det här inlägget inte är någonting som är kul för er att läsa om, men jag kommer ändå dra upp det. Träningen blev inte av i tisdagskväll, för att dels var min ledsagare förkyld och kunde inte gå. Det andra är att jag var i valet och kvalet om jag skulle gå själv och kände liksom att jag kunde gå själv, men det kom en annan sak i vägen för mig. Jag hade ont i handen och tror det beror på att jag stickat på jobbet för mycket, vilket gör att jag nog fick ont i mitt i handen eller så var det för att jag suttit för mycket med mobilen, ja eller hållit på med den för mycket. Jag vet inte riktigt vad beror på att jag hade ont och har det fortfarande i vissa rörelser eller när jag använder mobilen.

Jag hoppade över datorn helt och hållet i tisdags och såg på TV hela dagen, i stort sett. Jag fick ta två inflammationshämmande tabletter och Alvedon, för att dämpa smärtan. Jag använde inte heller min surfplatta, utan tog det bara lugn och vilade.

Jag tänkte att det är inte bra att göra armhävningar, plankan och sådant, där man måste använda händerna när man har ont. Rätt beslut ändå, såhär i efterhand. Just då kändes det inte så särskilt bra att inte få vara där.

Jag kände det som att jag svek mig själv, när jag inte var där och gjorde något som gynnade mig själv. Nu i efterhand är jag inte besviken på mig själv längre och vet att det kommer fler tillfällen att kunna träna nu på tisdag till veckan.

  • Tankar
  • 115 visningar

Gillar

Kommentarer