Var han vaktis eller rektor?

Hallå där ute. Den här historien handlar om en man som jag minns bodde i Göteborg, om han bor kvar vet jag dock inte. Jag minns också hans namn, men vill inte uppge det här.

Den här mannen jobbade på en skola skrev han och ville mig bara väl. Han har en dotter som är gravt handikappad och en son. De bodde i alla fall på den tiden hos hans mamma, eftersom han var deprimerad och hade inte ork att ta hand om barnen.

Jag berättade om min diagnos, att jag är tyst som en mussla och har svårt att öppna upp mig för personer jag inte känner i verkliga livet. Han var så snäll med det och öppen. Han sa att han förstod mig och kunde ta allt i min takt. Det där lät så himla bra. Han kunde tänka sig att komma till Sundsvall för att ta en fika med mig och lära känna mig.

Till saken hör att vi hade rollspelat via text som om vi vore ihop. Ja, inte med våra riktiga namn och hur vi är i verkligheten, men vi hittade på allt. Fiktiva miljöer och hur vi bodde, ålder, vad vi hette och hur vi såg ut. Sedan efter att vi rollspelat med varandra (jag minns inte hur länge) så kom vi in på det här spåret med barn och familj på riktigt. Han kunde tänka sig att ta hand om mig, så som man tar hand om barn. Nu i efterhand har jag förstått att han bara ville lura in mig i någonting och utnyttja den lilla människan som var så godtrogen att tro på det.

Han kunde till och med tänka sig att lära mig köra tvillingvagn, så att vi kunde skaffa två barn tätt och se de växa upp tillsammans. Jag sa att jag har mitt liv här i Timrå och kan inte tänka mig att flytta ifrån min familj med mina föräldrar och syster. Jag hade bara dessa under den här tiden. Han sa att om jag träffade honom så skulle jag se att han kunde vara mina föräldrar och ersätta dessa på ett bra vis.

Hur skulle han kunna orka ta hand om mig som en förälder, när han inte ens orkade med sina egna barn? Det är någonting jag än idag inte förstår någonting av och inte heller kan jag sätta mig in i hur han tänkte där. Jag tänkte inte heller, för jag trodde blint på allt han sade och drömde till och med om oss två på natten.

Det värsta av allt var att han till och med sade att jag får lägga en hand på min mage och drömma om att det är han som håller en hand där och att vi väntar vårt kärleksbarn tillsammans. Jag tänkte att jag i alla fall skulle prova det, men det kändes bara skumt för mig att göra så. Jag tyckte inte att det var särskilt kul att göra det, så jag minns inte hur det slutade. Vi tappade kontakten efter ett tag, eftersom ingen av oss fick ut någonting av den andre på något plan. Det var så att jag mer än gärna ville fortsätta vårt rollspel, men det ville inte han. Jag gillade inte rollspel innehållande sex och tycker det är något privat som man inte har via text till varandra i ett rollspel. Som sagt, så slutade vi skriva med varandra och det rann ut i sanden tack och lov.

Jag bodde faktiskt hos mina föräldrar under den där tiden i livet och hur skulle det ha gått och vad skulle ha hänt om han hade kommit till mig, träffat mig för en fika eller bara letat upp mig? Jag vet inte, men inte skulle det ha varit bra.

Om han jobbade som vaktmästare eller rektor låter jag vara osagt, men han var i alla fall inte en typ som tilltalade mig. Just där och då gjorde han ju det, men nu i efterhand så vet jag att inte var bra för mig.

Kan man inte ta hand om de barnen man har sedan innan, så är det inte direkt läge att skaffa nya barn med någon annan som man sedan kanske också dumpar för att sticka vidare i livet. Nej, det funkar inte så. Barn är ingenting man bara skaffar för att man vill och kan lämna bort när det inte passar. Nej, vet du vad. Det där var en vidrig människa som säkerligen hade någonting mer än enbart en depression i bagaget.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #rollspel #text #texter

  • Annat
  • 41 visningar

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Nej fy. Han ville nog hemska saker med dig är det jag spontant känner. Låter som grooming. Pedofil.

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag är verkligen glad i dagens läge, att det inte hänt någonting med mig, med tanke på alla jag snackat med på chattsidor genom åren

nouw.com/mynameisjossan