Vad kan jag inte leva utan

Här är något av de saker jag inte kan leva utan i mitt liv.

Datorn är ett måste, så att jag kan komma åt min älskade blogg, för att kunna skriva finare inlägg med bättre kvalité just nu.

Musik är också ett måste, det går inte en dag utan att jag lyssnar på musik. Det behöver inte nödvändigtvis komma musik ur min dator, det kan lika väl komma genom mobil, surfplattan eller min trådlösa högtalare.

Kamerorna kan jag absolut inte vara utan, eftersom jag är så glad att jag äger de och skulle inte vilja byta bort de för allt i världen. Även om jag har kamera i både min surfplatta och min mobil, så är det långt ifrån samma sak tycker jag.

Mobilen älskar jag att använda, eftersom jag har allt så himla tillgängligt där. Alla sociala medier jag är medlem på, bland annat. Det går fort att räkna upp, för jag använder bara Instagram och den här bloggportalen som social media. Men jag har i alla fall en massa annat i mobilen som gör mig glad och fyller mitt liv, så som musik och Spotify mm. Listan kan göras lång.

Surfplattan är lite som mobilen för mig, ett måste. Där kan jag spela en del spel som jag väljer att bara ha där och inte i mobilen bland annat.

Jag älskar Wifi, därför använder jag det både i min mobil och min surfplatta så mycket jag kan. Även om jag har mobildata i min kära telefon också, men det är långt ifrån samma sak som Wifi. Just ja, Wifi används i datorn och TV:n också.

Sushi kan jag inte heller vara utan, eftersom jag älskar att äta det och vill mer än gärna göra det när jag är ute på någon restaurang. Men det blir inte allt för ofta att jag äter sushi, tyvärr.

  • Annat
  • 56 visningar

Gillar

Kommentarer