Vad har hänt sedan sist?

Hallå där ute i den berömda holken. Nu är jag bättre i min yrsel, men kommer inte att utmana ödet med att sitta för mycket här vid min dator och göra saker. Jag får ta det lugnt helt enkelt.

Vad har hänt sedan jag tog en paus i tisdags? Ingenting särskilt, förutom vattenträning (vattengympa) med Korpen Timrå i tisdagskväll. Lika kul som alltid och svettig blev man, även om man var i vattnet i bassängen. Efteråt blev det bastu en stund efter duschen.

Röd flugsvamp (Amanita muscaria) Fotad 9/9 hos min bästa kompis på Åstön i Timrå

Därefter har jag bara tagit det lugnt på grund av yrseln och vilat upp mig några dagar, fram till idag. Nu känner jag att allt är mycket bättre med yrseln. För den sakens skull vill jag med det säga att jag inte kommer att köra igång som vanligt med att ligga med mobilen, surfplattan eller datorn flera timmar i streck. I söndags blev det över 7h och 29 min med mobilen i handen. Bara för att jag var så sugen på att göra någonting som inte ens var relevant eller rent ut sagt något som jag inte behövde göra. Det var att fixa en konto på Instagram med bilder på kändisar från deras yearbook. Det var egentligen ingenting jag behövde göra och jag gick all in med 200 bilder direkt liksom. Hur bra var det? Absolut inte, får ju tänka på att jag inte vill bli yr igen. Så yr som jag blev, det var hemskt och allt bara snurrade i skallen. Det är någonting jag känner att jag inte vill uppleva en gång till eller igen. Kommer troligen åka på det igen, om jag känner mig själv rätt. När allt känns bra igen, då brukar jag köra på samma visa igen. Jag brukar inte lära av mina misstag, tyvärr.

Hoppas att du haft en fin vecka, med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar

Kommentarer