Vad har hänt med tänderna?

Igår skippade jag vattengympan (vattenträningen) på grund av att jag kände mig frusen, inte alls mådde något bra och så vidare. Går inte in i detalj, mer än så.
Idag när jag vaknade upp, så mår jag väldigt mycket bättre och det kunde vara något tillfälligt igår. Jag känner mig verkligen på hugget och ska dra till jobbet senare. Jag ska bara ta en dusch, gå över till affären för att köpa tejp och så går jag hem igen innan det är dags för jobbet.

Om man som jag behöver klippa mycket, då kan man sätta sig framför en serie eller någonting på TV att ha i bakgrunden. Genast blir det mycket lättare att klippa, tycker jag. Det blir inte så mycket fokus på det man ska klippa, utan det känns mer lättsamt att göra det tycker jag.

Igår var jag hos tandläkaren. Jag har aldrig haft tandsten, men igår hade jag faktiskt det och det kändes faktiskt ingenting när han med någon sorts krok tog bort det på mig. Jag har hört att det ska göra ganska ont att ta bort tandsten, eftersom det sitter så hårt. Jag kände då verkligen ingenting och blev positivt överraskad. Jag sa till och med till tandläkaren så att även tandsköterskan hörde " Du får inte bryta av mig mina tänder" och de båda två skrattade lite åt mitt påpekande.

Det kändes skönt när tänderna blev blästrade och när tandstenen togs bort (som var gulaktig osv), så såg mina tänder genast mycket vitare ut. Det tycker jag i alla fall.

Tänk att jag snart är 34 år och aldrig i hela mitt liv har haft hål i tänderna. Jag tycker det känns väldigt skönt att det är så och min syster är likadan, aldrig heller ett hål i tänderna någonsin.

Uppriktigt, så har det inte hänt någonting med mina tänder. Jag är glad över att tänderna är i samma goda skick som alltid. Jag gör ingenting särskilt, för att de ska hålla sig så fina och fräscha. Använder sällan eller aldrig tandtråd, använder mest min eltandborste, morgon och kväll. Det är nog det som gör att mina tänder är såpass bra som de är och mycket beror det också på att mina föräldrar hjälpte till att borsta mina tänder tills jag var 12 år, och de hjälpte även min syster lika länge.

Hoppas att du får en fin dag och ta hand om dig.

Gillar

Kommentarer