Vad händer idag?

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det hittills är med mig.

Jag ska nämligen iväg för att dra ut en visdomstand idag, vid 11:50. Eftersom jag inte vet hur jag kommer att må efteråt eller hur jag kommer att känna efter att tanden är borta, så kan jag inte lova att jag kommer att komma upp med ett nytt inlägg om hur allt har gått. Det återstår att se efter att tanden är borta hur jag känner mig och hur jag mår.

Som det är nu har jag inga problem med att det gör ont, varken i tanden eller kinden men jag kan få det senare, allt eftersom den kommer fortsätta att växa upp. Det går inte att borsta där med den lilla borsten och klorhexidin eftersom det gör så ont.

Jag har fått välja om jag vill ta bort tanden eller ha den kvar och riskera att jag kommer att få problem med den i framtiden igen. Ni vet ju vad jag valde efter att ha läst detta inlägg.

Glad alla hjärtans dag, kanske jag får passa på att säga. Jag brukar ändå inte fira någonting, så det spelar ingen roll om jag går till tandläkaren eller inte idag.

Jag hoppas att allt blir bra med munnen, så jag slipper ha ont. Jag vet folk som dragit ut visdomständer och inte känt någonting efteråt, medan vissa har haft ont efteråt. Allt återstår som sagt att se, hur det blir för mig.

Jag sade till förra gången jag var till tandläkaren med tanden, att jag vill ha bedövningssalva först och det lovade tandsköterskan att skriva upp åt mig. Jag är så rädd för nålar och sådant, så jag inte vågar ta bedövning annars. Förra gången jag skulle ta bedövning, så viftade jag med handen, så att tandläkaren nästan höll på att sticka bedövningssprutan i ögat på mig. Så vill jag inte ha det denna gång, det är därför jag är förberedd med att säga till att jag vill ha bedövningssalva innan tandläkaren får sticka nålen i mig.

Om ni inte får några fler inlägg från mig här i bloggen efter att jag varit hos tandläkaren, då kan jag ha så ont att jag inte orkar göra någonting annat än att vila och ta det lugnt. Tänkte bara, så att ni vet.

Jag kommer också att låta bli medelgympaträningen ikväll med gruppen, eftersom det inte är så klokt att vara med där sedan man ryckt ut en tand.

Hoppas att du får en fin dag med allt du tar dig för, oavsett du firar alla hjärtans dag eller ej. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar