Vad är okej att gilla som vuxen?

Jag har en idé som jag inte kan släppa från min hjärna. Den lät mycket bättre i mitt huvud, än nu när jag skriver ner den märker jag. Det brukar oftast vara så att det blir bättre i huvudet, än när man verkligen skriver ner den eller berättar om den för någon. Man inser bara att "nej, vad är det här för något? Värsta töntigt ju". Okej, jag ger det ett försök i alla fall. Vi får se hur det går.

Vad är okej och inte okej att gilla som vuxen?

Jag har faktiskt funderat på det där. Fick bara en snilleblixt liksom att ��r det okej om man som vuxen gillar att titta på videos på YouTube med Dolly Style, gillar Zillah och Totte eller vad det nu kan vara? Tycker du det är okej om man gillar att lyssna på sådan musik som barn gillar, utan att man ska behöva klassas som att man är en tönt liksom? Om man däremot inte berättar något för någon om vad man gillar, är det då okej att lyssna på den sortens musik man själv vill och titta på de videos man själv vill på YouTube?

Jag gillar inte Zillah och Totte. Det är liksom inte min stil, det är mer för yngre barn tycker jag personligen. Däremot kan jag säga att jag i smyg brukar se videos med Dolly Style via YouTube. Det gör liksom inte mig till en sämre människa på något vis eller klassar mig som en tönt. Jag tycker att alla har rätt att gilla vad man vill, se vad man vill på YouTube och lyssna på den musik man själv känner att man gillar. Ja, inom rimliga gränser så klart.

Själv gillar jag fortfarande lite av den musik jag tyckte om som barn. Lite Aqua, Toy-Box, Ci!pz och lite så. Ch!pz var det nog en mellanperiod av att vara vuxen och att inte vara för min del, när de var aktuella. Jag kan då inte säga att det riktigt var från min barndom.

Det kan ju även vara så att man lyssnar, för att det är nostalgi från barndomen och man mins på det viset tillbaka till ett speciellt ögonblick bara av att gilla det här man nu gillar.

Vad känner du i det här? Kom med dina åsikter, så att jag vet vad du tycker och tänker. Vad är okej och inte okej att gilla som vuxen?

P.S Bilderna är lånade online. Det är inte jag som fotat de.

  • Tankar
  • 82 visningar

Gillar

Kommentarer

Eva i Dalarna
,
Det man gillar kanske ändras med tiden, kanske man inte gillar samma vid 50 som vid 20 eller 12 eller 8. Men om man nu råkar gilla nåt så är det väl upp till en själv. Se/lyssna på vad du vill. Det gör jag, jag gillar en massa olika och väljer själv. Bryr mig inte ett dugg om det är för yngre eller äldre. Och jag är 58 år.