Utflykt till natuen

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig. Med mig börjar det bli bättre känns det som, eftersom jag har varit ute i naturen.

Det jag hade med var te, mackor med stekt ägg och även bullar som var lite torra, men de gick ner ändå.

Där jag var heter det Skönviksberget eller Birstaberget. Du kan läsa mer om det här. Förr fanns det en slalombacke som användes. Nu har den inte använts på flera år under vintertid, på grund av en massa anledningar.

Här gick jag idag, på dessa stenar som var jättejobbigt att gå på. Först var det brant uppförsbacke och sedan de där stenarna. Jag med min diagnos har svårt att gå uppför och sådär på stenar också. Det känns jobbigt och benen känns som överkokt spaghetti.

Har längtat efter att få gå i kortärmat sådär i skogen en längre tid nu och äntligen blev det av. Det har varit typ 17°C idag, vilket var skönt att gå i kortärmat i skogen.

Skulle ha fotat gulsippor, men de hade blommat ut och var inte alls kul att fota. Synd man inte varit där tidigare, för att se de blomma. Får ta nya tag nästa år istället, om det blir av.

Hoppas att du också haft en fin och varm dag där du befinner dig.

Gillar

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Så fine naturbilder, og godt å høre at du føler deg i bedre form. Ja dag kunne vi endelig slippe tjukke jakker og sko. Selv var jeg nede i kjelleren og hentet fram Grethe Waitz sandalene mine, så tærne fikk litt luft 🥰

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

Ja, det är skönt att känna sig piggare. Härligt att sommaren snart är här på allvar. Skönt att gå utan jacka och sandaler är ett riktigt tecken på att sommaren är här. ❤🤗😊

nouw.com/mynameisjossan