Ut på åktur

Hallå där ute. Idag har jag med min pappa varit borta nästa hela dagen eller i alla fall fram till nyligen.

Vi var bort till Galtström och dess närhet, för att se om vi skulle se någon lappuggla. Pappa sa att i slutet veckan hade det rapporterats en lappuggla där bort över någonstans, hos artportalen. Vi kom dit, titta på lite olika ställen, men såg verkligen ingenting. Det enda vi såg var en Strömstare och några kråkor.

Det var fint väder, med sol och härlig vinter.

Här under kommer bilder från Ålhusdammen som ligger i närheten av Galtström bruk.

Bilder nedanför restaurangen vid Galtströms bruk. För att vara ärlig, så blåste det ganska kallt där med kyliga vindar från havet bredvid. Vi hade med smörgåsar med stekt ägg och även te.

Hur kan man vara så dum att man lämnar grillar på detta vis?

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #snöflingor #snö #snow #sverige #sweden #västernorrland #norrland #vinter #vinterland #vinterfoto #mobilbilder #mobilfoto #mobilekvalitet #winter #winterwonderland #winterphoto #winteriscoming #wow #vackert #såvackert #sundsvall #natur #naturfotografi #naturphotografy

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Härliga vinterbilder. Roligt att det spanats efter lappuggla. Har sett det en enda gång i mitt liv. I idre. Men strömstaren är ju söt den också. har jag också bara sett en enda gång. Har du sett några domherrar hos dig? Jag har spanat varje dag men de lyser ed sin frånvaro i år. ❤

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hejsan. Tack för att du gillar mina vinterbilder. Strömstare har jag sett några gånger, den är fin och helt svart. Jag har inte sett så många domherrar i år, bara någon enstaka. Jag tittar ju inte så jättemycket heller, men hoppas att få se snart igen. Det är en av mina favoriter, likaså sidensvansen.

nouw.com/mynameisjossan