Ut på åktur

Hallå där ute. Idag har jag med min pappa varit borta nästa hela dagen eller i alla fall fram till nyligen.

Vi var bort till Galtström och dess närhet, för att se om vi skulle se någon lappuggla. Pappa sa att i slutet veckan hade det rapporterats en lappuggla där bort över någonstans, hos artportalen. Vi kom dit, titta på lite olika ställen, men såg verkligen ingenting. Det enda vi såg var en Strömstare och några kråkor.

Det var fint väder, med sol och härlig vinter.

Här under kommer bilder från Ålhusdammen som ligger i närheten av Galtström bruk.

Bilder nedanför restaurangen vid Galtströms bruk. För att vara ärlig, så blåste det ganska kallt där med kyliga vindar från havet bredvid. Vi hade med smörgåsar med stekt ägg och även te.

Hur kan man vara så dum att man lämnar grillar på detta vis?

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #snöflingor #snö #snow #sverige #sweden #västernorrland #norrland #vinter #vinterland #vinterfoto #mobilbilder #mobilfoto #mobilekvalitet #winter #winterwonderland #winterphoto #winteriscoming #wow #vackert #såvackert #sundsvall #natur #naturfotografi #naturphotografy

Gillar

Kommentarer