Ut och äta med vänner

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Denna eftermiddag var jag med för att äta middag tillsammans med två kompisar jag inte umgåtts med på lände. De är från början båda mina jobbarkompisar, bara det att jag också bor granne med den ena av de. Det var inte planerat, det blev sådär spontant. När personen som bor granne med mig, ringde på dörren och frågade så kunde jag inte säga nej. Det blev så att jag följde med, eftersom det också var trevligt.

Det blev att äta middag på Sibylla eftersom en av de som jag var med dit hade varit på simhallen som ligger i anslutning till Sibylla innan vi skulle äta. Vi åt alla tre varsin hamburgare och avslutade med en varsin glass.

Jag åt en Super Chesse Bacon Meal. Du kan läsa om den här. Till mina pommes blev det en vitlöksdipp. Som efterrätt blev det att äta en GB Sandwich, eftersom jag inte orkade något värre än det.

När vi gick hem följde min kompis/granne med mig hem och hälsade på. Hon drack kaffe och jag drack te. Vi pratade en lång stund också, sedan följde jag med hem till henne. Där spelade vi lite XBOX One med spelet Lego Jurassic World.

Hoppas att du har en fin kväll med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar

Kommentarer