Usla glasögon

Den 16 februari 2019 kom mina nya glasögon. Jag valde ett par av märket Burberry. De såg ju inte helt fel ut på mig och så vidare. Jag var faktiskt inte helt nöjd med bågarna från början, men efter ett tag vande jag mig med att ha dessa på.

Efter ett tag (minns inte när), så var det bara att lämna in dessa, eftersom det där klistermärket som sitter på skalmen blivit utnött. Jag har inte varit våldsam med dessa glasögon, så det kan inte handla om det. Jag fick ett par nya likadana i utbyte.

Nu efter ett tag igen har det hänt samma sak med bågarna, att själva klistermärket på ena delen av bågen blivit likadan, alltså blivit nött. Det tycker jag inte ska hända någonsin. Glasögonen borde hålla bättre, det är ju för tusan andra paret glasögon som blir utnötta på relativt kort tid. Jag förstår inte hur det är möjligt. Om det vore ett par, men två... nej, någon måtta får det vara.

Mamma pratade med optikern igår och berättade om problemet. Jag kan inte få ett par likadana igen, eftersom de har utgått ur sortimentet. Mamma undrade hur vi gör? Jo, jag får välja ett par andra bågar och få de gratis på grund av det här. Så undrade mamma hur vi gör med glaset till bågarna och de kommer jag också få gratis, vad jag förstod. Det här är ju inte på något vis mitt fel, eftersom dessa grejor är skit liksom.

Någon ny synundersökning behöver jag tydligen inte heller göra. Jag förstår inte varför, men det är väl så det är bara.

Aldrig mer klistermärken på glasögon såhär, det är ett som är säkert och det lovar jag dig nu.

Gillar

Kommentarer