Uppdatering!

Förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna, men jag har liksom inte haft något att blogga om tycker jag. Därför är det hög tid att jag gör en uppdatering nu, tycker jag. Har i och för sig inget att blogga om just nu heller, men det är en annan sak.

Igår tog jag det bara lugnt hela dagen och gjorde inte så himla mycket. Körde igång två tvättmaskiner, varav jag hängde en av de med kläder på tork. Sedan såg jag "Grabben i graven bredvid", eftersom mamma så gärna ville se den och kände för att se en feelgoodfilm.

Annars har det väl inte hänt något som är av värde att delge er. Ingenting vad jag vet i alla fall.

Aja, nu ska jag väl inte sitta vid datorn och borsta tänderna som jag gör just nu. Det kan bara sluta på ett vis, vilket inte hänt ännu som tur är.

Ute är det rena rama sommarvärmen. Inte så konstigt, det är ju liksom sommar ute nu. Fredag den 13 är det också idag. Hemska öde, vad ska hända? Ute är det 25°C och jag ska snart med mamma hem till syrran, för att sitta ute på hennes gård i solen.

Nu är det inte länge kvar, tills man ska iväg till Sandviken för att se Britney Spears. Längtar som en liten... jag vet inte, men längtar gör jag i alla fall. Det ska bli så kul att få uppleva stämningen, hur det är att se en världsartist live. Det har jag aldrig gjort i hela mitt liv sådär, om man räknar bort Lejonkungen på Broadway för några år sedan.

Bilden högst upp i inlägget, är en arkivbild

  • Dagbok
  • 92 visningar

Gillar

Kommentarer