Unnade mig för tidig julklapp

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Som kanske inte alla vet, så fick jag och många med mig som jobbar i min grupp extra pengar in på kontot. Jag funderade på vad jag skulle göra med dessa pengar och kom fram till en sak jag gjorde för en del av de pengarna.

Jag valde att köpa några nya spel till min Nintendo Switch OLED genom Nintendo eShop. Jag har läst på lite om vilka spel som verkligen är bra och något jag känner att jag verkligen vill ha. Ikväll blev det att välja några av dessa spel att ladda hem digitalt. Skönt att slippa ha en massa små kort till sin enhet lite överallt. Jag har bara 3 spel med små kort till, vilket känns bra. Mer behöver jag inte.

Det jag valde att satsa på är 3 spel. De var på rea också, vilket bara det kändes bra. Spelen jag valde var Mario + Rabbids. Kingdom Battle (2017). Det skulle ha kostat 379:-, men det slutade på 140:- med 63% rabatt. Valde också Cuphead (2017) med 30% rabatt. Från 200:- till 140:-. Bra och billigt. Den sista jag valde var Rayman Legends. Defintivie Edition (2017). Vad det kostade från början minns jag inte, men jag betalade bara 94:-. Klappat och klart. Vilka bra julklappar jag ger mig själv, verkligen. Jag är helt nöjd.

Har dock inte testat alla spel ännu, eftersom det kom program på TV som jag behövde se.

Tycker du att jag ska återkomma med vad jag tycker om spelen när jag provat alla?

Hoppas att du får en fortsatt fin kväll. Sov så gott i natt. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar