Under 100:-

Nu var det himla längesedan jag gjorde en under 100:- och därför tycker jag det är dags igen. Hoppas du känner likadant och blir glad av detta.

Jag har inget samarbete med Roliga prylar, där jag tipsar om grejor ifrån, så att du vet. Jag gör det här helt frivilligt, för att jag vill dela med mig av det jag själv skulle bli glad av att få eller glad av att ge bort i present till någon.

Innan vi kör igång, så vill jag bara tipsa om att företaget har vårrea nu, med upp till 50% rabatt på vissa grejor. De saker jag tipsar om här, de är inte alla på rea.

1. Kompass

Ibland behöver vi alla en kompass. En del för att se vart de ska, en del för att leka och experimentera med dem!

Och då är det ganska tråkigt att köpa en dyr och fin när det finns en överhängande risk att den går sönder.

Köp fem sådana här istället!

Boxen mäter ca 4,5 cm och kompassen är lite mindre. Kompassen är gjord i metall.

2. Virtual Pet Tamagotchi

Minns du alla timmar du la ner på att smärtsamt uppfostra och livnära din Tamagotchi? Förbered dina tummar på att göra det ännu en gång.

Den här är bättre än den klassiska Tamagotchin tack vare alla spel, val av varelse och fyra knappar istället för tre. Välj mellan husdjursfavoriter som katt och hund, kamel, krabba, fladdermöss, sniglar...robotar... och 25 andra gulliga favoriter. Ta hand om dom under deras livsresa från något så enkelt som din nyckelring.

Information om Virtual Pet

 • Färg skickas slumpmässigt
 • Batterier medföljer
 • 32 galna varelser i en liten konsoll
 • Håll dom matade, tvättade, utvilade och allmänt levande
 • Även fylld med massor av spel

3. Runda glasögon rosa

Ett par rosa glasögon som är ett perfekt kompliment till din maskeraddräkt. Ska du inte gå på någon maskerad så går det minst lika bra att använda dessa i vardagen.

4. Super Mario Bros mugg. Another castle

Frustrationen över att inte hitta prinsessan måste ha tärt hårt på stackars Mario men skam den som ger sig. Är man tillräckligt skicklig och har nått slutet av spelet så vet man dock vilket slott hon befinner sig i. Vi kommer dock inte släppa någon spoiler här. Slå dig ner framför konsolen med en kopp varm dryck och se om du kan hitta rätt slott.

5. Slime monster

Monster och slem går hand i hand, det är välkänt. Här har du ett härligt litet monster som du till en början fyller med slem. Därefter kan du klämma på den och slemmet kommer åka ut ur munnet, när du släpper greppet sugs slemmet tillbaka in i monstret igen.

Information om Slime Monster

 • Storlek: ca 6,5 cm
 • Färg skickas slumpmässigt

6. Toalettpapper arse licker

Denna hysteriska toalettpappret är den perfekta presentprodukten som är ett briljant tillskott i varje toahem. Dess järva design är en humoristisk konversationsstartare och kommer säker uppmärksammans av alla parter som sett den.

Information om Toalettpapper Arse licker

 • Motivet skrivs ut på varje ark papper

7. Isglassformar champagneglas

Starta sommarfesten med att välkomna gästerna på något riktigt svalkande. För hur utsökt låter inte detta i dina öron? Glass+Champange = Kärlek. Ja, vi förstår att det kanske vattnas lite extra i mungiporna just nu men om du istället vill få munnen att dregla, kan du blanda ihop en dryck från 1880 talets mitt, en klassiker vid namn "Crema di Mascarpone "Soyer au Champagne!. Ingen kommer klaga över att bli serverat det här, snarare kommer alla vråla efter mer. Don't forget who it came from. -Skål!

Information

 • Isglasformar champagneglas i 4-pack
 • Fyll med dryck sen in i frysen

8. Marvel den fantastiska spindelmannen t-shirt. Barn svart

Spindelmannen, även känd som Peter Parker, är en föräldralös science-expert som bor med sin farbror Ben och faster May. Han har blivit biten av en muterad radioaktiv spindel som ger honom styrka samt superkrafterna hos en spindel. Med Den Fantastiska Spindelmannen t-shirt kan du få samma makt som Peter och chocka alla på skolan. Visa dina extraordinära fysiska förmågor när du använder denna t-shirt..

Information om Marvel Den Fantastiska Spindelmannen T-shirt Barn Svart

 • 100% bomull
 • Storlekar: (80-170)
 • Färg: Svart

Gillar

Kommentarer

Marit1998
Marit1998 ,

Häftigt toalettpapper 🧻

nouw.com/marit1998