Umgås inte med personer som sårar

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är på topp med dig.

Nu har det gått över 1 vecka sedan jag hörde av mig till den där nära anhörige personen som inte tror att jag kan tänka själv. Jag orkar inte gå in på detaljer. I tisdags var det en vecka med att inte prata med personen, medan vi innan hade kontakt varje dag. Då var det jag som kunde ringa flera gånger om dagen. När personen sade saker till mig, så blev jag ju ledsen så klart. Du kan läsa här, här och här.

Att hålla mig borta från den här nära anhöriga i över en vecka är väldigt bra gjort av mig, jag som oftast inte kan hålla det jag lovar mig själv mot den här nära anhöriga personen och så blir jag bara besviken när hen sårar mig med ord. Så skönt att jag har satt upp lappar runt om i lägenheten som visar att jag inte bör ringa personen igen. Det står RING INTE "...." med stora bokstäver, personens förnamn och min fula handstil. Jag har tyvärr ingen skrivare och får då skriva för hand. Man tager vad man haver, bara det funkar bra för mig.

Personen har försökt ringa mig dagen efter att jag senast ringde dit. Jag svarade inte, eftersom jag inte orkar och det är ju skönt att man kan göra det som man själv känner är bra. Personen har pratat med en annan nära anhörig och när personen fick veta hur jag känner mig, så sa personen att det inte alls var så hen menade. Hen fick ju förklarat för sig att jag tog det ordagrant och blev jätteledsen. I och med min diagnos, så tar jag allt ordagrant. Om hen ringer igen, så kommer jag inte att svara. Det är då bra att hen inte försöker igen och fått veta att jag inte kommer att svara. Den som pratade med personen tog upp det där helt och hållet, talade om hur jag mått under den här tiden mm.

Idag är det äntligen fredag i alla fall och mina föräldrar kommer att vara hemma hela helgen, utan att jobba. Ingen av mina föräldrar jobbar ju helger, vilket är skönt tycker jag. Det är skönt att det är mycket positivt som händer mig också. Det finns många ljusglimtar i livet, inte bara tråkigheter.

På senaste tiden har det inte hänt någonting tråkigt, vilket jag är himla glad och lättad över på alla plan.

Jag får försöka tänka mer på det här viset. Läs på bilderna ovan. Det är ju lite det livet handlar om egentligen. Man bör inte omge sig med människor som inte är bra, som får en att må dåligt med ord. Man ska bara göra saker och umgås med personer som gör att man mår bra, inifrån och ut. Det kommer jag att köra på så länge jag kan i alla fall och så länge jag mår bra av det, så är det ju bara positivt.

Den här låten från en av mina stora idoler Jessica Falk säger så mycket och den gör mig alltid så glad. Det är en riktigt bra låt om man vill bli på bra humör eller bara tagga till liksom. Texten gillar jag massor, särskilt när jag vet vad den betyder för henne också.

Ha en bra dag, så hörs vi senare.

Bilderna har jag lånat online.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #nouw2021 #februari #february #fredag #friday

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Så sant. Du ska omge dig med människor som gör just dig glad och som du mår bra av. Hoppas att din dag blir bra fina Jossan. Kram❤

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Tack vackra du. När jag ser bilder på dig, så ser jag att du är vacker både inifrån och ut ❤ Ta hand om dig idag och hoppas att din dag blir underbar 😊

nouw.com/mynameisjossan