tusentals tankar i hjärnan

Tankar

Det är såhär det känns just nu och tankarna bara mal i hjärnan. Allt nytt kommer att bli bra, det vet jag. Det är bara tankarna som mal inom mig. Alla jag behöver säga hejdå till. Alla jag inte längre kommer att ha som arbetskompisar. Allt nytt som sker. Allt som kommer att hända på vägen, allt som varit och allt som blir.

Allt rör ihop sig i hjärnan och just nu har jag ingen att kunna prata med om mina tankar. Jag får ta allt imorgon och hoppas jag får något bra svar på allt. Jag vet att mina jobbarkompisar finns kvar och att man kan träffas ändå. Jag jobbar ju inte varje dag, så jag kan ju hälsa på där på mitt gamla jobb, för att träffas. Ingenting är omöjligt. Det är bara jag som ser det omöjliga i allt just nu.

Jag är orolig för förändring, eftersom jag inte varit med om en så stor förut på det här viset, vad gäller jobb osv. Jag har min trygghet i att jag känner till alla där jag jobbar, både personal och mina jobbarkompisar. Nu kommer det bli annorlunda, större lokaler med fler personer och folk jag inte känner. Jag vet inte hur det kommer att gå, men det får nog gå bra ändå. Jag hoppas och tror på att framtiden kommer vara ljus och ge mig någonting tillbaka, någonting meningsfullt som gynnar mig. Jag kan bara hoppas och tro på det bästa.

Det som kommer att hända, det kan du läsa här.

  • 52 visningar

Gillar

Kommentarer

Ayannas
Ayannas,
Vännen tro mig jag förstår absolut vad du går igenom. Försök att ta det lugnt. Ta en sak i taget. Och framför allt var inte rädd för att fråga personalen runt omkring om det är någonting som du inte förstår. De ska kunna hjälpa dig. Allting kan kännas väldigt stort o mycket men då är det viktigt att du koncentrera dig på det du har framför dig. Jag vet hur du känner och förstår dig absolut så är det nåt du vill prata om så bara pm:a. Jag kanske inte kan hjälpa dig rent fysiskt men jag kan åtminstone vara ett lyssnande öra! ❤️
nouw.com/ayannas
mynameisjossan
mynameisjossan,
Med på den här resan med nytt jobb, kommer jag ha med mig jobbarkompisar från mitt gamla ställe. Vi känner varandra sedan förut, där kan man också få stöd. Skönt att man åtminstone inte är ensam i samma båt. Det är skönt att du finns för mig, vännen. Det ska jag absolut lägga på minnet. Ha det bra och sov så gott inatt 😊 ❤
nouw.com/mynameisjossan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229