Tur mobilen tål vatten

Hallå där ute i den berömda holken eller vad man ska säga. Ikväll har jag varit på vattenträning (vattengympa) med min grupp igen. Det var ett himla jobbigt pass, nästan så att jag inte orkade mer mot slutet och ont i höger handled + hand kände jag också när vi tog i som mest där under vattnet. Vi var mellan 20 och 22 personer ikväll i bassängen. Jag räknade inte helt och hållet rätt, vet inte om jag räknat någon två gånger eller glömt bort någon. På ett ungefär var det då mellan 20 och 22 stycken.

Jag bubblade ingenting i bubbelpoolen heller, så det blev att sitta i bastun istället och höra på när två kvinnor snackade med varandra om mediciner. Inte direkt jättekul att lyssna på, men i alla fall ett samtalsämne.

Jag känner här hur jag eftersvettas eftersom jag suttit högst upp i bastun och var knallröd i ansiktet när jag såg mig i spegeln i omklädningsrummet.

Bild på mig när jag kom 20 minuter för tidigt, så jag passade på att ta en selfie eller en selfie blev det väl inte, utan det blev väldigt många. Jag tar inte bara en bild och så nöjer jag mig med det, utan ska det va så ska det liksom. Tur att både mobilen och skalet/fodralet tål regnvatten, eftersom den blev väldigt blöt när det bara vräkte ner som det kändes och såg ut när jag tittade på mobilens display.

Vad är vattenträning?

Ett effektivt och skonsamt sätt att träna din kropp. Vattnet gör att du känner dig lätt samtidigt som det ger ett effektivt motstånd. Efter passet har du tillgång till bastu och bubbelpool. Passar dig som har fått Fysisk aktivitet på recept (FAR)

Är du också sugen att träna i grupp?

För att minska smittspridningen var det inget öppet hus denna termin, där man fick prova på olika träningsformer, med olika gruppledare.

Terminen som vi har började 31/8 och slutar 6/12, vecka 49.

Stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Tvätta alltid händerna före och efter passet.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Gillar

Kommentarer