Tur att jag har den på DVD

Hallå där ute i den berömda holken. Jag vet ju att det är många av er därute som har streamingtjänsten Disney+, men det kan inte bara vara jag som upptäckt att serien Hannah Montana inte har svensk text? Det finns bara engelsk text, om man inte vill se den dubbad till svenska. Det vill absolut inte jag.

Det är då tur att jag har serien på DVD, så att jag kan se den med svensk text och engelskt tal, istället för att behöva se den dubbad till svenska. Jag är en sådan som inte riktigt hänger med när det är engelskt tal, även om jag förstår enligt mig själv ganska mycket, men dock inte allt.

Tänk att han som spelade storebror till Miley/Hannah i serien i verkliga livet var 28 ungefär 29 år när första säsongen av serien spelades in och nu är han 44, född 1977 och Miley Cyrus var 13 år på riktigt. Han heter ju Jason Earles på riktigt. Källor har fastställt att det aldrig åldrande utseendet beror på Kallmanns syndrom,

Det var egentligen inte det jag tänkte diskutera i detta inlägg. Det var alltså bara det där med texten, varför det inte finns svensk text till serien här i Sverige.

Någon som vet varför och kan förklara för mig?

  • Tankar
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer