Trött som f*n

När man håller igång så sjukt mycket som jag gjort (i förhållande till vad jag orkar), så blir jag himla trött.

Någonting du inte skulle känna om någonting särskilt, håller jag på att somna när jag gör. Jag menar om jag gjort saker flera dagar i rad. Därför har jag fått äran att vara ledig idag, tog beslutet själv med hjälp av min mamma. Jag är så himla trött och bara grät igår när jag kom hem från jobbet. Suckade igår eftermiddag på jobbet, så att hon som är personal i min grupp funderade vad det är med mig.

Jag är fortfarande så jäkla trött, att jag behöver sova. Att göra saker flera dagar på rad är inte så särskilt bra för mig, för att jag blir för trött och slut. Jag tycker faktiskt om att träna medelgympa på måndag kvällar och att gå på vattengympa eller som det heter vattenträning, gillar jag också. Sedan är det där med jobbet som tar dagen efter. 3 saker tre dagar i veckan på raken, man känner sig helt slut efteråt.

Eftersom jag tar in allt med syn och hörsel samtidigt, så är det extra känsligt för mig på alla plan. Lägger man till diagnosen Aspergers syndrom, så blir det nog snäppet värre ändå.

Vaknade imorse med jäkla mycket energi eller iallafall vid 11-tiden kan man säga. Efter frukosten, så blev det att lägga sig i sängen med surfplattan och spela lite. Då kom tröttheten och jag sov några timmar.

Sömnen inatt har varit förvånansvärt bra faktiskt och jag är inte trött för att det är sömnbrist. Man kan vara trött ändå anser jag eller av andra orsaker.

Nu vet du hur läget är med mig eller hur landet ligger, som man också säger.

Utomhus blåser det storm och har gjort större delen av dagen. Skönt att man slipper gå ut mer än nödvändigt i alla fall.

Till detta inlägg har jag ingen fancy bild eller någonting annat som lockar läsare hit. Har du läst ända hit, då grattar jag dig till det. Ha det så bra så hörs vi igen en annan gång.

Gillar

Kommentarer