Trött och julkalendern

Hallå där ute. Idag är jag extremt trött, vilket gör att det känns som om jag ska somna när som helst. Har varken energi eller ork för någonting, vilket har att göra med sen natt i natt. Satt vid Photoshop och fastnade med det programmet, eftersom jag tycker om det så himla mycket. Det gör att jag kan fastna där i flera timmar i sträck, utan avbrott.

På tal om julkalendern, har du sett den i år? I så fall, vad tycker du om den? Jag har sett varje avsnitt och tycker den är helt okej. Varken en riktig favorit eller något bottennapp, mer sådär mellanmjölk. Den går att titta på helt klart, men kanske inte mer än så. Finns ingen riktig behållning sådär.

Det handlar om en tjej som bor på ett HVB hem och råkar ta sig till ett svart hål, så att hon byter liv med en tjej från förr i tiden, som bor på en herrgård. Mira och Rakel heter tjejerna som byter plats med varandra. Den ena hamnar i 1920-talet och den andra hamnar i 2020-talet. De byter alltså plats med varandra och hamnar i varandras kroppar. De tvingas leva som vandra i samma herrgård eller vad man säger med 100 år emellan.

Det är enligt mig inte så himla spännande, men det går ju att se i alla fall. Jag tror redan nu att jag kan förutse slutet, men hoppas jag har fel.

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Bra i tröttheten att du haft roligt med nya datorn i alla fall. Trevlig advent.💕

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Tack så mycket. Har även hälsat på min syster med familj för att det var länge sedan

nouw.com/mynameisjossan
happyM
happyM,

Håller verkligen med dig, tycker kalendern är ok! Kram ❤️

nouw.com/happym
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag ser den varje dag i alla fall ❤

nouw.com/mynameisjossan
Ingajohansson
Ingajohansson,

Tycker den är väldigt bra 😉

nouw.com/ingajohansson
mynameisjossan
mynameisjossan,

Inte är den som min favorit Sunes Jul som gick i början av 90-talet , men den går helt klart att se

nouw.com/mynameisjossan