Trött i hjärnan

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Jag lade mig i bra tid igår igen. Tänkte att varför ska jag vara vaken när jag är trött? Det är då bara att lägga sig för natten, vilket jag gjorde efter tandborstningen. Ändå är jag väldigt trött idag och är även trött i hjärnan. Bara att lägga mig på sängen med mitt Nintendo Switch OLED och koppla av, det behövs. Jag finner det avkopplande att spela Nintendo, eftersom jag får någon slags ro i mig själv och kan ta det chill för att koppla av.

Annars är det inte mycket som händer, ska ta tag i att duscha, vila ett tag till och sedan göra annat. Jag är förbannat trött och behöver mer sömn känner jag just nu. Det är då bara att lyssna på kroppen och ge vad den behöver, alltså lugn, sömn och energi.

Det som också stör mig är att jag har tinnitus, som grädde på moset eller vad man nu säger. Inte ett dugg skönt eller trevligt med ljud man själv inte bestämt att man vill höra.

Den här bilden finns på mitt jobb, den är ganska rolig. Jag kan ärligt medge att jag inte röker, dricker alkohol eller liknande så. Ändå är den där bilden rolig.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar